Portaal

Gratis energiekostenmeter huurders Eemland

Besparen op energieverbruik scheelt een gemiddeld huishouden al snel honderden euro's per jaar. Bovendien is het goed voor het milieu. Portaal hecht veel waarde aan verantwoord omgaan met energie, daarom bieden wij onze huurders in de regio Eemland nu een energiekostenmeter gratis in bruikleen aan.

Zo maken we het huurders nog gemakkelijker om inzicht te krijgen in het energieverbruik van hun huishoudelijke apparaten. De meter geeft per apparaat aan hoeveel energie het verbruikt. Ook handig om bijvoorbeeld kinderen te laten zien wat het onnodig laten aanstaan van televisie of computer kost.

Huurders kunnen de meter een week lenen bij de buurtbeheerder van Portaal in hun wijk, via energiekostenmeter@portaal.nl of 0318-898989.

De energiekostenmeter is één van de manieren waarop Portaal, onder het motto `Doe mee, spaar het milieu en uw portemonnee!', zijn bewoners wijst op het belang van energiebesparing. Ook hebben wij al onze bewoners geïnformeerd over het interactieve bespaarprogramma op www.beterpeter.nl. Deelnemers kunnen op de site een persoonlijk actieplan voor energiebesparing opstellen, met tips van energiecoach Peter. Daarnaast investeert Portaal flink in het energiezuiniger maken van zijn woningbezit, bijvoorbeeld door het plaatsen van isolatieglas en zuinige hoogrendementsketels.