Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Alfa in top van Nederlandse adviesorganisaties

Alfa Accountants en Adviseurs is op 24 september 2010 in zakenblad Incompany als tweede geëindigd in de sector accountancy en belastingadvies. In de uitgave met onafhankelijk onderzoek naar Nederlandse organisaties scoort Alfa met name hoog op âbranchekennisâ en âcreativiteitâ. Onderzoeksbureau Blauw Research heeft dit onderzoek voor de zevende keer uitgevoerd onder 150.000 uitgenodigde zakelijke beslissers. Alfa Accountants en Adviseurs is een hoofdsponsor van RECRON.

Alfa is de afgelopen jaren frequent beoordeeld door klanten en organisaties. Zo werd Alfa naast de nominaties in Incompany in 2007 en 2008, verkozen tot beste dienstverlener in de categorie accountancy en belastingadvies in vakblad Sprout. In 2009 eindigde Alfa op de derde plek in Incompany 100.

In de uitgave âTopbedrijven van de toekomstâ werd Alfa neergezet als organisatie die onderscheidend werkt en daarbij flexibel en innovatief is. Bovendien werden toekomstverwachtingen rond markt- en medewerkersontwikkelingen hoog gewaardeerd. Op het gebied van klanttevredenheid eindigde de organisatie op de tweede plaats in de brancheverkenning van het Koninklijk Nederlands Instituut van Registeraccountants (NIVRA).

27 september 2010