Elektrische scooters doen hun intrede bij Croon Elektrotechniek

27/09/2010 15:19

Croon Elektrotechniek B.V.

Croon heeft, in het kader van de reductie van CO2-uitstoot, een eigen initiatief ontwikkeld. Voor service- en onderhoudswerkzaamheden worden elektrisch aangedreven scooters ingezet. In het bijzijn van de Croondirectie en de toekomstige gebruikers, worden de scooters vanmiddag officieel in gebruik genomen. Door de inzet van deze scooters reduceert men het aantal gereden kilometers met diesel auto's en vermindert men de hoeveelheid filekilometers in stedelijke gebieden. Het initiatief wordt van harte ondersteund door het Rotterdam Climate Initiative (RCI). Op verschillende vestigingen van Croon wordt ook al met elektrische auto's gereden.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid staat bij Croon hoog in het vaandel staan. Dat zie je niet alleen in de toepassingen die ze in gebouwen en objecten installeren maar Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een van de fundamenten van de bedrijfsvoering. Dit wordt gewaarborgd door het TBI-concern, waartoe Croon behoort. Bij TBI is maatschappelijk verantwoord ondernemen verweven met de dagelijkse gang van zaken in het concern en niet een doel op zich. Zo besteedt ze haar geld aan de restauratie van cultureel erfgoed, ondersteuning van technische opleidingen en een studiefonds voor de kinderen van TBI werknemers. Ruim 3.500 kinderen maken gebruik van dit fonds. De winst van de TBI ondernemingen wordt op deze manier teruggeven aan de maatschappij.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.croon.nl


Noot voor de redactie: