Gemeente Anna Paulowna

Hans van den Doel herdacht


Â

De gemeente Anna Paulowna herdacht op maandag 27 september, samen met nabestaanden, inwoners en andere belangstellenden haar burgemeester Hans van den Doel. Hij overleed op 22 september aan de gevolgen van kanker.

Toespraken

De herdenkingsbijeenkomst in het Atrium van De Ontmoeting begon om 15.30 uur met een muziekstuk. Na een kort welkomstwoord van gemeentesecretaris Rien Hazebroek ontstaken de dochter en schoonzoon van burgemeester Van den Doel twee kaarsen. Daarna volgden drie toespraken, afgewisseld met muziek. Johan Veul sprak namens de gemeenteraad, wethouder en locoburgemeester Lia Franken namens het college en burgemeester van Wieringermeer Peter Leegwater sprak namens de burgemeesterskring en de fusiepartners.

Na een ogenblik stilte en een laatste muziekstuk sloot Rien Hazebroek het officiële gedeelte van de bijeenkomst af en was er gelegenheid tot het condoleren van de familie. Ook tekenden bezoekers ter plekke het condoleanceregister.

Bezoekers

Naast de directe familie van burgemeester Van den Doel bestonden de bezoekers uit de leden van de gemeenteraad, inwoners, medewerkers van de gemeente en vertegenwoordigers van overige gemeenten, provincie en andere instanties.

Hans van den Doel wordt woensdag 29 september in besloten kring begraven.

Een korte samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst ziet u op www.aplokaal.nl.