Politie Utrecht

Persberichten Eemland Zuid, 11.00 uur

Utrecht, 27-09-2010

Vernieling

AMERSFOORT Zondagavond 26 september hield de politie twee mannen aan op verdenking van vernieling.

Rond 20.30 uur kreeg de politie een melding binnen over graffiti spuiters in de Reinierstunnel aan de Gemini. Ter plaatse werden twee mannen van 21 en 22 jaar uit Amersfoort aangetroffen, zij bleken met een zilveren spuitbus over andere graffititekeningen heen te hebben gespoten. De mannen zijn aangehouden en voor verhoor naar het bureau gebracht.

Snelheidsovertreding

AMERSFOORT Zondagmiddag 26 september hielden agenten een man staande vanwege ruime overtreding van de maximale toegestane snelheid.

Rond 14.00 uur zagen agenten van de videosurveillance een personenauto met 153 km/u over de A1 rijden, de maximaal toegestane snelheid is hier 100 km/u. De 34-jarige bestuurder werd staande gehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal.

Openlijke geweldpleging

AMERSFOORT Zondagavond 26 september heeft de politie twee verdachten aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging.

Rond 18.00 uur kreeg de politie een melding binnen dat een 25-jarige man uit Amersfoort met een knuppel belaagd werd op de Ringweg-Randenbroek. Even later wist de politie twee mannen van 21 en 24 jaar op de Weberstraat aan te houden. De mannen zijn voor verder onderzoek naar het bureau gebracht.