Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 27-09-2010

Vernielers van autospiegels op heterdaad ingerekend

ROOSENDAAL: De politie arresteerde in de nacht van zaterdag 25 september op zondag 26 september 2010 drie jongemannen wegens openlijke geweldpleging. Het trio trapte autospiegels kapot in de Ludwigstraat.

De eerste melding kwam omstreeks 03.30 uur binnen. Politiebikers zaten op slechts een paar honderd meter afstand van de Ludwigstraat en konden de drie verdachten meteen in de kraag grijpen. Twee vernielde spiegels lagen nog voor de voeten van de verdachten.
Uit nachtelijk politieonderzoek bleek dat bij vier geparkeerde auto's de autospiegels vernield waren. De respectievelijke eigenaren zijn door de agenten op de hoogte gesteld van de gebeurtenissen. Wellicht zijn er nog meer gedupeerden, zij kunnen via 0900-8844 met de Roosendaalse politie in contact komen.
De arrestanten zijn:

- een 23-jarige man uit Bergen op Zoom

- een 17-jarige jongen uit Roosendaal

- een 23-jarige man uit Dordrecht
Het drietal is in het belang van het verdere onderzoek ingesloten en in verzekering gesteld.
Onderzocht wordt of de verdachten nog meer op hun kerfstok hebben.

Dronkenlap maakt amok

ROOSENDAAL: Een 28-jarige Roosendaler kreeg proces-verbaal vanwege openbare dronkenschap en vanwege het verstoren van de openbare orde. De verdachte misdroeg zich zaterdagavond 25 september 2010 bij een café aan de Kade. Hij had (volgens getuigen) vrouwen had lastig gevallen en de omstanders bespuugd. Verder had hij lopen zwaaien met een
kettingslot met de bedoeling om café bezoekers te bedreigen. De man werd om 19.15 uur gearresteerd, waarna in het politiebureau
proces-verbaal tegen hem werd opgemaakt.

Laatst gewijzigd 27-09-2010 13:22 | © Regio Midden en West Brabant |