Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 27-09-2010

Man slaat klant in café

TILBURG - De politie heeft vanmorgen een 24-jarige man uit Moergestel aangehouden voor mishandeling. Rond 01.45 uur werden surveillerende agenten aangesproken door een medewerker van een café op de Heuvel. Hij vertelde dat een klant een andere klant in het gezicht geslagen had. Buiten trof de politie de 24-jarige aan. Een 21-jarige Tilburger meldde zich en vertelde het slachtoffer te zijn. Hij deed aangifte. De politie nam de Moergestelnaar mee naar het bureau.

Goirlenaar mishandelt ex-vriendin met kettingslot

GOIRLE - De politie heeft gisteravond een 23-jarige Goirlenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht zijn 20-jarige ex-vriendin uit Riel te hebben mishandeld met een kettingslot. De man is op het bureau voor onderzoek ingesloten.

Het tweetal trof elkaar gisteravond bij een uitgaansgelegenheid op de Tilburgseweg. Tussen beiden ontstond een woordenwisseling waarbij de Goirlenaar zijn ex-vriendin op de grond gooide en haar schopte. Na deze mishandeling stapte de verdachte in zijn auto, startte de motor en reed weg over de voeten van het slachtoffer weg. Korte tijd later troffen beiden elkaar in de Dorpsstraat. De Goirlenaar had op dat moment een kettingslot bij zich. Hij sloeg daarmee tegen haar benen. Ze liep diverse kneuzingen op ten gevolge van de mishandeling.

Tilburger vernielt ruit van medebewoner

TILBURG - De politie heeft gisteravond, rond de klok van 19.00 uur in een woning in de Veestraat een 42-jarige Tilburger aangehouden. Hij wordt verdacht van vernieling. Een 37-jarige medebewoner deed aangifte. Hij vertelde dat hij al langere tijd problemen heeft met één van zijn medebewoners. Vanavond zat hij in zijn kamer, hoorde glasgerinkel en zag een schoen door het raam steken. Toen hij naar buiten keek zag hij de 42-jarige.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 27-09-2010 12:00 | © Regio Midden en West Brabant |