Gemeente Hattem

Extra Brede Commissievergadering Zwembad Hattem

Aanstaande maandag 27 september vanaf 19.30 uur is er een extra Brede Commissievergadering omtrent de plannen van het zwembad. De stukken zijn via deze link te downloaden Agenda vergadering Brede Commissie van 27 september.

19.30 uur gehouden.
Hattem, 17 september 2010.
J.A. Hazewinkel en H.J. Leskens,
de voorzitters
Agenda voor de Brede Commissie van 27 september 2010.
1.
Opening:

Vaststellen van de agenda.

Mededelingen.

Spreekrecht voor de burgers.

Gelegenheid tot het stellen van vragen door commissieleden.

Kosten nieuw zwembad ®

In december 2009 is door de gemeenteraad een krediet beschikbaar gesteld voor de bouw van het zwembad nabij De Marke. Op 17 juli j.l. heeft de aanbesteding van het nieuwe zwembad (bouwkundig) nabij de Marke plaatsgevonden.Dit inschrijfbedrag past niet binnen het beschikbaar gestelde uitvoeringskrediet. Op basis van verschillende scenario's heeft het college een keuze gemaakt voor de optie waarbij de raad wordt voorgesteld om het krediet te verhogen. Tevens wordt de raad gevraagd in te stemmen met een verhoging van het exploitatiekader en het college op te dragen een taakstellende business case te laten uitwerken binnen programma 5 om een jaarlijkse besparing te realiseren.

Sluiting.

® De Gemeenteraad neemt hierover in de raadsvergadering een besluit. © Dit voorstel wordt alleen behandeld in de brede commissie.