Politie Rotterdam Rijnmond

FARIDA ZARGAR

GETUIGENOPROEP VERMISSING FARIDA ZARGAR

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 27-09-2010 07:58

Spijkenisse - Het rechercheteam dat de vermissing van de 21-jarige Farida Zargar onderzoekt, wil graag in contact komen met mensen die meer weten over de verdwijning van Farida Zargar.

Farida wordt sinds donderdag 5 augustus 2010 vermist. Nadat zij omstreeks 17.15 uur haar werk verliet, heeft niemand meer iets van haar vernomen. De politie is direct nadat zij als vermist is opgegeven een onderzoek gestart. Hierbij is gebruik gemaakt van speurhonden en een helikopter.

De recherche heeft de tips naar aanleiding van het programma Tros Vermist, Hart van Nederland en andere getuigenoproepen in de media, nagenoeg allemaal nagelopen. De resultaten van het onderzoek en de binnengekomen tips hebben nog geen duidelijkheid gegeven over waar Farida op dit moment is of wat er met haar gebeurd is. De politie houdt daarom alle opties nog open.

Vragen politie

Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die meer weten over de verdwijning van Farida en waar zij mogelijk verblijft, maar wil ook graag zicht krijgen op de periode voor haar verdwijning. Met wie had zij bijvoorbeeld regelmatig contact, wie weet wat haar (dagelijks) bezighield?

Daarom gaat de politie deze week actief via de media burgers om informatie vragen. Ook worden er flyers uitgedeeld en posters opgehangen op verschillende locaties waar Fardia regelmatig kwam en volgens getuigen mogelijk gezien is.

Signalement Farida Zargar

- Blanke huidskleur

- Normaal postuur

- Lang donker haar, gedragen in een paardenstaart
- Lengte 1.60-1.65 m

- Groen/ grijze ogen

- Piercing in tong

- Schoenmaat 39

- Spreekt vloeiend Nederlands en Russisch

Farida heeft een grijze herenfiets

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het speciale telefoonnummer 0800-7444488.
27691_2.jpg