Ingezonden persbericht


Persbericht

Kraak-Vers introduceert Premiumassortiment

Beemster kazen in eenplaksverpakking


* Kaas die met veel vakmanschap wordt gemaakt


* Natuurlijke rijping in de juiste omgeving


* Het oog van de kaasmeester garandeert de beste kwaliteit


* Eenplaksverpakkingen van 28 gram

's-Gravenzande, 27 september 2010 - Kraak-Vers introduceert het Premium-assortiment Beemster kazen in eenplaksverpakking voor out-of-hometoepassingen. Dit nieuwe assortiment bestaat uit diverse ambachtelijk bereide Beemster kazen en is zorgvuldig geselecteerd op smaak, kwaliteit en duurzaamheid.

Nederlanders zijn echte kaaseters. Daarom blijft Kraak-Vers altijd op zoek naar lekkere en bijzondere producten. In CONO Kaasmakers, de makers van de Beemster kazen, heeft Kraak-Vers een echte 'ouderwetse' kaasmeester gevonden.

Het Premium-assortiment van Kraak-Vers

Als eerste in het nieuwe Premium-assortiment brengt Kraak-Vers een assortiment Beemster kazen. De kaas wordt verpakt in de beproefde eenplaksverpakking (28 gram). De verpakkingseenheid is een bundel van vijf eenplaksverpakkingen.

Beemster kaas: premie voor koe in de wei

CONO Kaasmakers is een coöperatie van 500 veehouders. Al meer dan honderd jaar is 'Beemster' een begrip bij echte kaasliefhebbers. Deze kaas wordt nog steeds op traditionele wijze gemaakt. Daarbij krijgt de kaas de tijd om te rijpen en op smaak te komen.

Bij Beemster is er volop zorg en aandacht voor product en omgeving. De lekkerste melk staat immers borg voor een kaas met een pure en zuivere smaak. Deze melk komt van koeien die vrij grazen in weiden in de Beemsterpolder. Melkveehouders die hun koeien gedurende minimaal 120 dagen per jaar in de wei laten lopen, krijgen een premie van Beemster. De omgeving staat sinds 1999 op de Werelderfgoedlijst.

Over Kraak-Vers

Kraak-Vers, gevestigd te 's-Gravenzande, is leverancier van dagvers hartig beleg. De onderneming snijdt voor onder andere bedrijfsrestaurants, onderwijs- en zorginstellingen en horeca. Met pure broodbelegproducten voor ontbijt, lunch en tussendoor staat Kraak-Vers voor vers, lekker en oorspronkelijk. Kraak-Vers verpakt ambachtelijke producten, volgens traditionele recepten en bereidingswijzen. Het assortiment dagvers broodbeleg wordt elke dag vers gesneden en verpakt. Kraak-Vers behoort tot Zwanenberg Food Group, één van de grootste vleesverwerkende ondernemingen van de Benelux.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:




Ingezonden persbericht