Ingezonden persbericht


Hans van den Berg benoemd tot Sales Manager Savoye Nederland

Zoetermeer, 27 september 2010 - Savoye heeft een Sales Manager aangesteld voor Nederland. Hans van den Berg is per 1 september begonnen en werkt straks vanuit de nieuwe vestiging in Nederland. Met deze benoeming, wil Savoye het marktaandeel in de Benelux vergroten en de naamsbekendheid versterken.

Van den Berg is zeer tevreden met zijn nieuwe functie. "Savoye is één van de marktleiders in de logistieke sector en pionier in geautomatiseerde warehouse systemen met een marktaandeel van iets minder dan 10% in Nederland. Dit betekent dat we in Nederland nog een wereld kunnen winnen. Dat lijkt mij een mooie uitdaging. Er is belangstelling voor geautomatiseerde systemen in Nederland, omdat we graag een voorsprong op andere landen hebben op technologisch vlak. Daarnaast spreekt de terugverdientijd van Savoye-implementaties bedrijven aan. Mijn persoonlijke doelstelling is om Savoye's martkaandeel en naamsbekendheid zo snel mogelijk te vergroten."

Hans van den Berg heeft ruim 25 jaar ervaring in de logistieke sector. Hij startte zijn carrière in 1985 in de sales bij magazijninrichter Electrolux Constructor (DEXION) en werd later Sales Manager. In 2005 ging hij als Sales Manager bij MOTRAC, leverancier van logistieke diensten en producten, aan de slag. Gedurende vier jaar had hij 'system sales' onder zijn hoede en was hij verantwoordelijk voor de verkoop van totale logistieke oplossingen gericht op de verkoop van Linde heftrucks. Hierna werkte Van den Berg nog ruim één jaar bij COSTO, leverancier van transporttechnieken en geïntegreerde opslagsystemen, voordat hij gevraagd werd en de overstap maakte naar Savoye.



Ingezonden persbericht