Ingezonden persbericht


Praxis komt met inspirerend naslagwerk 'Wonen'

DOE-HET-ZELFKETEN INTRODUCEERT ALS EERSTE WOONCATALOGUS

Diemen, 27 september 2010 - Praxis komt dit najaar als eerste doe-het-zelfketen met een wooncatalogus genaamd 'Wonen'. De fraaie en zeer uitgebreide Praxis wooncatalogus biedt veel inspiratie en geeft een prachtige indruk van het gevarieerde aanbod. De gids staat vol met nieuwe woonideeën, leuke accessoires en handige producten om het dit najaar extra gezellig in huis te maken. De wooncatalogus is gratis verkrijgbaar in elke Praxis-winkel en vanaf vandaag te bekijken op http://praxis.nl/wooncatalogus.

De Praxis wooncatalogus wordt geïntroduceerd in het kader van de Praxis Woonweken. Van 20 september tot en met 7 november staan alle Praxis-winkels volledig in het teken van het thema: 'Housewarming. Laat je inspireren'. Wie zijn woning extra sfeer wil geven of het interieur een verfrissende metamorfose wil laten ondergaan, kan bij Praxis zijn hart ophalen met het grote en gevarieerde assortiment woondecoratie. Ook kan er in de winkels volop inspiratie worden opgedaan. "De nieuwe Praxis wooncatalogus sluit perfect aan bij dit thema. We bieden onze klanten zo nog meer inspiratie en tips voor het veranderen van het interieur. Het is een prachtig naslagwerk geworden", vertelt Cora Kleinhout, Marketing Directeur Praxis. Het hoeft niet veel tijd te kosten om het interieur een andere uitstraling te geven. Denk bijvoorbeeld aan het wisselen van de gordijnen, nieuwe lampenkappen of mooie kamerplanten.

Over Praxis
Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis bestaat uit 139 winkels inclusief 29 megastores. Elf van de megastores hebben daarnaast een tuincentrum. Naast het reguliere doe-het-zelf assortiment vindt de klant bij Praxis een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Praxis maakt deel uit van de Maxeda DIY Groep, de marktleider in de Benelux. Praxis heeft 4.500 mensen in dienst. Meer informatie: www.praxis.nl.


- EINDE PERSBERICHT-


Noot voor redacties

Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht