Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD)

Najaarsevent âIn de Mode On Tourâ: nieuw seizoen, nieuwe kansen

In de Mode komt naar haar members toe!

Welke kansen biedt het nieuwe seizoen de modeprofessional op het gebied van styling, social media en coaching? Het komt allemaal aan bod tijdens `In de Mode On Tour'! Een event, speciaal voor In de Mode members, dat plaatsvindt op 27 september a.s. in het hoofdkantoor van Mercedes Benz in Utrecht. Het wordt een avond met topsprekers, informatie en inspiratie!

Het programma ziet er als volgt uit:

19:30 uur Ontvangst

20:30 uur Start programma

20:35 uur Trendpresentatie door mode- en lifestyle expert Dick van der Niet; de nieuwste trends van najaar 2010 doorvertaald naar het winkelbeeld

21:10 uur Het meisje van de Slijterij:Petra de Boevere over het succesvol inzetten van social media voor jouw winkel

21:50 uur Het belang van persoonlijke ontwikkeling en coaching op de werkvloer door de bondcoach van het Nederlands dameshockeyteam Herman Kruis

22:25 uur Borrel

23:00 uur Einde

Alleen members van In de Mode kunnen naar het event. Gratis member worden en aanmelden voor `In de Mode On Tour' kan via www.indemode.nu/ontour. Als member kun je meedoen met alle winacties van In de Mode, profiteer je van diverse kortingen, blijf je op de hoogte van het laatste (fashion)nieuws, ontvang je de actienieuwsbrief en kun je coaching en advies krijgen.

Met `In de Mode On Tour' breidt het platform In de Mode haar activiteiten uit. Behalve de website indemode.nu, een Hyves pagina en digitale nieuwsbrieven, is er nu ook een event. Door haar members niet alleen digitaal maar nu ook persoonlijk op te zoeken, doet In de Mode haar status als crossmediaal platform eer aan.

In de Mode is een initiatief voor werkgevers en werknemers in de modebranche van de Commissie Modedetailhandel MKB van Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel, waarin samenwerken CBW-MITEX, CNV Dienstenbond en FNV Bondgenoten.