Najaarsevent `In de Mode On Tour': nieuw seizoen, nieuwe kansen

Welke kansen biedt het nieuwe seizoen de modeprofessional op het gebied van styling, social media en coaching? Het komt allemaal aan bod tijdens `In de Mode On Tour'! Op 27 september a.s. ontmoet je ons in het inspirerende hoofdkantoor van Mercedes-Benz in Utrecht. In de Mode On Tour is een speciale avond voor modeprofessionals met topsprekers, informatie en inspiratie! Dit mag je niet missen:

Dick van der Niet On Tour o Stylingadvies van mode en lifestyle expert Dick van der Niet; de nieuwste trends doorvertaald naar het winkelbeeld. Deze trends zijn niet gekoppeld aan merken dus ongeacht wat je hebt ingekocht, zeer nuttige informatie.

o Het succesvol inzetten van social media voor jouw winkel door `het slijterijmeisje':

Petra de Boevere

o Het belang van persoonlijke ontwikkeling en coaching op de werkvloer door Herman Kruis, coach van het Nederlands dameshockeyteam.

Het programma

19:30 Ontvangst
20:30 Start programma
20:35 Trendpresentatie Dick van der Niet

21:10 Het meisje van de Slijterij: Petra de Boevere 21:50 Bondcoach dameshockeyteam Herman Kruis
22:25 Borrel
23:00 Einde

Aanmelden

Aanmelden is gratis en er is plek voor een beperkt aantal mensen, dus meld je snel aan door hier het aanmeldformulier in te vullen (wel eerst even inloggen of een profiel aanmaken). Je kunt dus alleen naar In de Mode On Tour als je In de Mode member bent. Member worden is gratis en bovendien kun je dan meedoen met alle winacties van In de Mode, profiteer je van diverse kortingen, blijf je op de hoogte van het laatste (fashion)nieuws, ontvang je de actienieuwsbrief en kun je coaching en advies krijgen.

Grote groep

Ben je van plan met een grote groep mensen te komen? Stuur dan een e-mail naar mail@indemode.nu dan helpen wij je bij het aanmelden.

In de Mode on Tour wordt georganiseerd door Swissconnection.