Van Mourik (verkoop) Weekend 13-14 november in Mook


Oproep: Werk gezocht / Gun uw (regio)kunst een tweede kans

MOOK, 20100927 -- Sinds 1992 geeft Stichting Jacques van Mourik bijna jaarlijks particulieren de kans om hun kunst (uit de regio) te koop aan te bieden. Op 13 en 14 november a.s organiseert de stichting weer een weekend. De eerste werken zijn al aangeleverd en het belooft een gevarieerd aanbod te worden, met werk van o.a. Jacques van Mourik, Peter Job, diverse leden van de familie Cox, Frans Fiddelers en Henk Cornelder.

Geen kosten
Werk dat niet past bij smaak of interieur, wordt in consignatie gegeven. Dat kan gratis, en desgewenst adviseert de Stichting ook over een reële vraagprijs.
Gedurende één kijk- en koopweekend wordt het werk aangeboden. Bij verkoop ontvangt de Stichting 15% van de verkoopprijs als donatie voor het aankoop- en restauratiefonds. Heeft het werk geen koper gevonden, dan kan de eigenaar het na afloop meenemen en heeft de actie hem niets gekost.

Uit eigen regio en van elders
Wie werken heeft van schilders uit de Plasmolen (Van Mourik, Ocker, Job, Cox, Deckers, Niehorster, Brouwers etc.), het Land van Cuijk (Sok, Andrea, Brokke, Noordhoek, Gregoor), Nijmegen (Lücker, Cornelder, Viegers etc.), Limburg (Eijck, Nicolas, Jonas) of Brabant (Kruyssen, Van de Braken) die in redelijke staat zijn, kan contact opnemen met de Stichting Jacques van Mourik: stichtingvanmourik@planet.nl . Ook kwaliteitsstukken van andere kunstenaars zijn uiteraard welkom.

Inbrengen van werk
De werken kunnen ingebracht worden in Mook op vrijdag 12 en zaterdag 13 november van 10-11 uur. Op www.stichtingvanmourik.nl staat een formulier om uit te printen en zover mogelijk in te vullen; neemt u dit s.v.p. mee om de wachttijd bij het inbrengen te beperken!

Expositiedagen
De expositie van (regio)kunst uit particulier bezit is te bezoeken: op zaterdag 13 en zondag 14 november van 12.00 tot 17.00 uur in het Gemeentehuis van Mook (Raadhuisplein 6).

Website
De stichting is permanent bereikbaar via de uitgebreide website: www.stichtingvanmourik.nl en e-mail: stichtingvanmourik@planet.nl





Ingezonden persbericht