Maussen PR


Domoticaspecialist en schakelaarfabrikant Berker is uiteraard aanwezig op de Woonbeurs Amsterdam 2010. Op onze stand praten we je aan de hand van een demonstratie in een echte woonsituatie binnen 15 minuten helemaal bij op het gebied van woningautomatisering. Je bent hier natuurlijk tijdens de gehele woonbeurs van harte welkom (hal 11 stand 065).

Pers- & Vakdag
Maandag 27 september 2010 organiseert de Woonbeurs Amsterdam de Vakdag voor pers en woonprofessionals. Het programma vindt plaats van 10.00 uur tot 21.00 uur. Persinformatie van Berker is te vinden in de perskamer.

Tekstvak: Wat : Woonbeurs Amsterdam 2010

Demonstratie
Berker demonstreert live de nieuwste domoticatechnieken. Vanaf de Woonbeurs wordt een showroom op een locatie elders in Nederland bestuurd. De specialisten van Berker brengen je in korte tijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van woningautomatisering. Ook het woonhuis van het toonaangevende VT Wonen magazine op de Woonbeurs bevat Berkerproducten.

KNX de wereldstandaard
Verwarming, verlichting, beveiliging en ook audio- en videoapparatuur denken mee met bewoner en omgeving. KNX is een intelligent besturingssysteem dat elektrische apparatuur in en om een huis zelfstandig leert denken. Berker kan je hier op de woonbeurs alles over vertellen.

Wij hopen je op onze stand te begroeten tijdens de persdag op maandag 27 september aanstaande, of tijdens één van de andere beursdagen! Wij zijn te vinden in "Design" hal 11 - stand 065. Neem gerust contact met ons op voor extra informatie of beeldmateriaal.

Met vriendelijke groet,
Namens Berker,
Maussen Communications en Public Relations B.V.

ROY EBBEKINK
ACCOUNT EXECUTIVE


cid:image007.png@01CB4A01.B79A0C20

Keizersgracht 174 - 176
1016 DW Amsterdam
The Netherlands



Maussen PR