Ingezonden persbericht


Beleef de herfst met Staatsbosbeheer

Driebergen, 17 september 2010 - De herfstvakantie is in aantocht: een vakantie waarin de natuur oranje, rood en bruin kleurt, bladeren de straat versieren en winterjassen tevoorschijn komen. De herfstvakantie, een periode waarin we het liefst droog en warm binnenzitten. Dat terwijl het buiten prachtig is, overal bijzondere paddenstoelen staan en de Tijdgeest door het bos struint. Daarom nodigt Staatsbosbeheer iedereen uit Naar Buiten te gaan.

Naar Buiten kan op eigen houtje, maar je kunt ook met Staatsbosbeheer mee. Bijvoorbeeld op 24 oktober om te luisteren de Tijdgeest. Die vertelt op dertien plekken in Nederland spannende verhalen over ridders, helden, reuzen en heksen. Of je kunt met de kinderen en de boswachter op zoek naar paddenstoelen. Dit jaar staan er veel unieke exemplaren in het bos. Ook is fietsen door de polder van Arkemheen of paardrijden in het Drents-Friese Wold op 16 oktober mogelijk.

Benieuwd naar andere activiteiten? Op www.staatsbosbeheer.nl vind je alle opties! Kortom: genoeg te beleven in de herfstvakantie!

Noot voor redacties