Grootspraak 2011; Dé restaurantgids voor de wijnliefhebber


Waar kun je goed eten maar is ook de wijnkaart in orde

AMSTERDAM, 20100927 -- Grootspraak is dé restaurantgids voor de wijnliefhebber. Geschreven met het hart op de tong en met verstand van zaken. Toegegeven; er bestaan al diverse restaurantgidsen, maar in vrijwel alle gidsen ontbreekt die extra aandacht voor de wijn.

Grootspraak is een restaurantgids van journalistiek hoge kwaliteit met als bijzondere insteek juist die aandacht. Waar kun je dus goed eten maar is ook de wijn in orde? Voor iedereen die antwoord wil op die vraag is er Grootspraak. De nieuwste editie verschijnt op 21 november aanstaande.

Grootspraak wordt uitgegeven door Perswijn Media en Evenementen. Perswijn is het grootste onafhankelijke Nederlandstalige wijnmagazine in de Benelux, dat met een oplage van 12.000 meer dan 25.000 lezers weet te bereiken. Het is het oudste Nederlandse wijntijdschrift dat zich richt op zowel de consument als de vakhandel. Door de kwaliteit is Perswijn dus ook voor de professional -in handel en horeca- een belangrijk en toonaangevend wijnmagazine.

Grootspraak kost ¤ 12,50 en is te bestellen via grootspraak.nl
De gids is voor ¤ 1,49 ook als iPhone App verkrijgbaar.





Ingezonden persbericht