Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jandino host uitreiking 1e Rotterdamse Communicatie Scriptieprijs

Op maandagavond 27 september wordt de eerste Rotterdamse Communicatie Scriptieprijs uitgereikt door Wethouder Korrie Louwes in de Creative Factory te Rotterdam. De prijs is een initiatief van Platform Communicatie Rotterdam (PCR), de oudste communicatievereniging van Nederland en mede mogelijk gemaakt door het Ontwikkelings Bedrijf Rotterdam. PCR zet met de prijs excellente HBO- en WO-studenten die afstuderen op een communicatiegerelateerd onderwerp in de spotlights. Cabaretier Jandino, die ook een kort optreden verzorgt, presenteert de avond.

Uit de inzendingen heeft de jury drie genomineerden geselecteerd: Sanne Spruit (Nederland en Groot-Brittannië; een onderzoek naar de nationale cultuur in personeelsbladen), Selma Tamminga (Het 'ons Zuidplein' gevoel; onderzoek ter vergroting van de betrokkenheid van ondernemers bij Winkelcentrum Zuidplein) en Marieke Schouten (Corporate Story wil dit, Social media bieden dit; relatieadvies over de inzet van social media bij de corporate story).

De winnaar van de Rotterdamse Communicatie Scriptieprijs gaat naar huis met een geldbedrag van 1.500 euro, een jaar lidmaatschap van PCR en een inspirerende Rotterdamse werkweek in de communicatiebranche. Vijf organisaties in de stad geven de winnaar een kijkje in het communicatievak: Creatief bureau Campagne, Thieme Media Center, Rabobank Rotterdam, Rotterdam Media Commission en het jongeren mediabedrijf FunX.

Studenten zijn van harte welkom!
De bijeenkomst is voor studenten een unieke kans om kennis te maken met het Rotterdamse communicatievak én een perfecte gelegenheid om te netwerken voor een stage, afstudeerscriptie of een (bij)baan! Studenten betalen ¤ 5,- entree op vertoon van een geldige collegekaart.

Meer informatie op: www.scriptieprijsrotterdam.nl. Aanmelden via www.pcr-rotterdam.nl

Programma
18.30 Ontvangst in de Creative Factory (Maashaven Zuid Zijde 2, Rotterdam) 19.30 Opening door PCR voorzitter Luc Beurskens 19.40 Optreden Jandino en voorstellen van de jury 20.00 Genomineerden stellen zich voor en presenteren hun scriptie 21.10 Uitreiking Rotterdamse Communicatie Scriptieprijs door Wethouder Korrie Louwes 21.30 Borrel
22.30 Afsluiting



Ingezonden persbericht