Unie van Waterschappen

Dinsdag, 21. September 2010

Congres 'Duurzaam inkopen loont!'

Op 27 september a.s. organiseren het ministerie van VROM, VNG, IPO, Unie van Waterschappen, Agentschap NL en PIANOo het congres Duurzaam Inkopen loont!

2010. Het jaar waarvoor de overheden ambities hebben gesteld op het gebied van duurzaam inkopen. In milieutechnisch en maatschappelijk opzicht, maar ook financieel doen overheden hun voordeel met duurzaam inkopen. Hoe benutten we deze voordelen nog beter, daar draait het om op 27 september.

Nog aantal plaatsen voor vakpers

Graag willen wij u als (vak)pers uitnodigen en de gelegenheid bieden het congres bij te wonen. Als u interesse heeft stellen wij het op prijs als u zich van te voren aanmeldt. Het congres is namelijk al volgeboekt, maar voor de vakpers hebben wij nog een aantal plaatsen vrij gehouden.

Aanmelden

Aanmelden kan te mailen naar Herman Dorgelo van Agentschap NL of aanmelden bij Olga van Oort van Pianoo. Graag aanmelden via de mail voor vrijdag 24 september 12.00 uur.

Sfeerverslag

Wij maken een (sfeer)verslag (en foto's) van de dag. Laat ons weten via de mail als u dit verslag wilt ontvangen (eventueel met foto's). Wij sturen u het dan met alle plezier zo snel mogelijk toe.

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor inkopers en beleidsmedewerkers duurzaamheid werkzaam bij rijk, provincies, waterschappen, gemeenten en onderwijsinstellingen. Deelname is kosteloos voor overheden en onderwijsinstellingen.