Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum 24-09-2010

Televisie
LINGO
Uitzending maandag 27 september
Nederland 1 - 19.00 uur

LINGO 4500 AFLEVERINGEN IN DE LUCHT
LUCILLE WERNER MAAKT SPANNENDE TANDEMSPRONG

Op maandag 27 september start een nieuwe serie afleveringen van het woordspelletje LINGO bij de TROS op Nederland 1. Lucille Werner is het hele seizoen weer dagelijks te zien met het langstlopende tv-spelletje van de Nederlandse televisie. Ze heeft alle reden om van de eerste aflevering van deze nieuwe reeks een extra groot feest te maken: het is de 4500ste uitzending in de lange geschiedenis van LINGO, dat voor het eerst in 1987 werd uitgezonden.

De kijker kan op maandag 27 september dan ook een bijzondere stunt verwachten. Lucille maakt vanaf vliegveld Teuge een tandemsprong, er vliegt een vliegtuig met sleep boven het land én de vinder van de zilveren helium LINGO-ballon mag meespelen met LINGO.

Uiteraard draait alles om het vertrouwde LINGO met zesletterwoorden (op woensdag woorden met zeven letters), de extra kansen met het tienletterwoord en de spannende finale met een geldbedrag van 1000 euro per goed geraden woord.

Lucille Werner verheugt zich op het nieuwe seizoen: "Het is zowel voor het programma als voor mij persoonlijk een feestje. Ik sta deze maand namelijk ook nog eens precies vijf jaar, met bijzonder veel plezier, achter de presentatiedesk van Lingo! Ik kom maandag letterlijk uit de lucht vallen met een parachutesprong. Geweldig om zo het nieuwe seizoen in te luiden."

LINGO is vanaf maandag 27 september iedere werkdag te zien om 19.00 uur bij de TROS op Nederland 1.



Ingezonden persbericht