Ingezonden persbericht

Wolter & Dros presenteert zich 'Van A tot Zeker!' op Energie 2010

Amersfoort, 27 september 2010 - 'Outsourcing van duurzame energie' is het hoofdthema van Wolter & Dros tijdens Energie 2010 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch op 12, 13 en 14 oktober. Energiespecialisten van de technisch dienstverlener informeren op de beursdagen bezoekers over innovatieve technieken en het besparen van energiekosten.

Met 'outsourcing van duurzame energie' als thema speelt Wolter & Dros in op de groeiende vraag naar integrale energieoplossingen. Het uitbesteden van energiediensten, van ontwerp tot exploitatie, is daar onderdeel van. De technische dienstverlener beheerst op het gebied van outsourcing het complete traject, van A tot Z. Daarnaast is Wolter & Dros een risicodragende partij die op de lange termijn garanties biedt, tot zelfs dertig jaar.

Duurzame energieoplossingen
Tijdens de drie beursdagen staan ook andere duurzame energieoplossingen van Wolter & Dros centraal. Zo biedt de technisch dienstverlener integrale energieoplossingen voor de woningbouw, de gezondheidszorg, de industrie en de zakelijke dienstverlening. Op de beurstand komen de beursbezoekers op een leuke manier meer te weten over duurzame energietechnieken en innovatieve oplossingen. Bijzondere aspecten van de stand zijn onder meer de 'Duurzame Stad van Wolter & Dros' en een warmte- koudeopslagsysteem (WKO) voor de woningbouw.

Beurs agenda
Energie 2010 is dé vakbeurs voor optimaal besparen. Openingstijden beurs: 10.00 uur ­ 18.00 uur
Wolter & Dros staat op standnummer A 075. Stuur een e-mail met uw gegevens naar pmc@wolterendros.nl voor een gratis uitnodiging.

Over Wolter & Dros
Wolter & Dros is een technische dienstverlener die integraal technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert in de utiliteit, zorg, onderwijs, en industrie. Wolter & Dros maakt onderdeel uit van het vastgoed-, bouw-, techniekconcern TBI.