Vakbeurs HOUT officieel van start

Publicatiedatum: 27-09-2010

Vandaag is de vakbeurs HOUT gestart in Ahoy Rotterdam. Richard Butter, project manager HOUT, opende om 10.00 uur de vakbeurs voor hout en plaatmateriaalbewerking. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat centraal deze week. Na het openingswoord luidde het Scheepskoord De Delft de beurs feestelijk in. HOUT is tot en met vrijdag 1 oktober te bezoeken.

"Ondanks dat de beurs qua opzet compacter is dan vorige editie, is het aanbod compleet. Alle sectoren zijn goed vertegenwoordigd en het is een echte A-merken beurs. Voor het eerst doen de topmerken Grass en Egger Benelux mee", zegt Butter trots. "Hout is van oudsher een beurs voor toeleveranciers. Maar wij proberen daarnaast het product 'hout' onder de aandacht te brengen met al haar keurmerken", zegt Butter. Bezoekers vinden leveranciers van hout op het houtpaviljoen.

"Ook wij merken dat de branche het zwaar heeft. We hebben in moeten leveren op het aantal vierkante meters. Qua aantal exposanten zijn we met ca. 10% gedaald. Maar het belangrijkste is dat exposanten de beurs niet willen missen. We kijken er naar uit om er een feest voor de branche van te maken deze week", aldus Butter.
Naast het aanbod van de exposanten, kunnen bezoekers kosteloos lezingen bijwonen in het Houttheater. 'Bewust met hout' is de centrale boodschap. Met in totaal 60 lezingen over maatschappelijk verantwoord en innovatief ondernemen met duurzaam geproduceerd hout is het theater een bron van inspiratie. Sprekers zijn deskundigen van Centrum Hout en sprekers uit het bedrijfsleven.
Meer informatie en gratis registratie?
www.hout.nl

-.-.-.-.-.-.-.-.-


Noot voor de redactie (