Persbericht

Cognizant benoemd tot Oracle Fusion CRM Application Co-Development partner ~ Cognizant helpt organisaties met migratie naar open standaard Oracle Fusion-applicaties ~

Cognizant, dienstverlener in IT-consultancy, technologie en business process outsourcing (BPO), is door Oracle Applications Product Development geselecteerd om deel te nemen aan Oracle Fusion Applications integratie- en migratie-ontwikkelingsprojecten. Dit is vorige week bekend gemaakt tijdens Oracle Open World 2010 in San Francisco.

Cognizant is door Oracle gekozen om samen customer relation management (CRM)-software tools te ontwikkelen. Deze tools zorgen voor een veilige en snelle integratie en migratie van belangrijke klantgegevens van Oracle's Siebel CRM naar Oracle Fusion CRM applicaties. Cognizant ondersteunt tevens Oracle Fusion CRM-applicatietesting. Cognizant-teams over de hele wereld volgen uitgebreide trainingen op het gebied van Oracle Fusion applicaties en technologie, waarbij ook de architectuur en datamodellen worden meegenomen.

"Cognizant heeft jarenlang ervaring op het gebied van business consulting en bedrijfssoftware en helpt internationale organisaties met het verbeteren van hun klantgerichte processen", aldus Steve Miranda, senior vicepresident Oracle Application Development. "Klanten die werken met Oracle Fusion CRM gaan verder dan pure verkoopautomatisering door het verbeteren van de effectiviteit en productiviteit voor de verkoop. Verder helpt Cognizant bij het bereiken van kostenefficiënte implementaties voor het gehele Oracle Fusion Applications-portfolio."

Cognizant beschikt over veel expertise op het gebied van functionele applicatiedomeinen en technologische architecturen. Er is de afgelopen twee jaar veel geïnvesteerd in co-ontwikkeling, waarbij nauw is samengewerkt met de productontwikkelaars van Oracle. Deze samenwerking heeft geresulteerd in functionele en technische integratie voor Oracle Fusion Applications.

"We hechten veel waarde aan de samenwerking met Oracle en onze klanten. We ondersteunen van de open technologie van Oracle Fusion Applications. Hierdoor kunnen we integratie, beveiliging en uitbreiding bieden", zegt Peter Grambs, senior vicepresident Customer Solutions Practice bij Cognizant. "We hebben veel ervaring met deze applicaties in de ontwikkelingsfase en kijken ernaar uit om samen te werken met early adaptors aan de klantzijde, waarbij we bestaande en verbeterde diensten kunnen leveren, alsmede best practice-implementaties."