MkbOK keurmerk uitgereikt aan Improvisatieacteurs.nl


UITHOORN, 20100927 -- De website Improvisatieacteurs.nl heeft het mkbOK keurmerk verkregen. Vandaag is het mkbOK keurmerk uit handen van Stichting MKB en Internet uitgereikt aan Michel Rahn en Mascha Bakker van het bedrijf Nhar Entertainment VOF.

Improvisatieacteurs.nl is onderdeel van Nhar Entertainment VOF met meer dan elf jaar ervaring in de business to business en evenementenwereld en levert `improvisatie' acteurs en actrices door heel Nederland. Volgens eigenaren Rahn en Bakker is de filosofie achter het bedrijf eenvoudig: Het draait altijd om improvisatie en acteurs. Je kunt onze acts, het entertainment en de acteurs perfect inzetten voor kleine groepen op intieme locaties, zoals een feest bij u thuis, maar ook tijdens grote publieke evenementen. Wij schitteren op personeel- en bedrijfsfeesten, kick-offs, trainingen, huldigingen, openingen, beurzen, congressen, themafeesten en straattheaterfestivals. Nhar Entertainment heeft naast het eerder genoemde improvisatieacteurs.nl ook nog de websites TVsint.nl en Entertainmentwinkel.nl onder haar vleugels.

Het bedrijf Nhar Entertainment en haar website komen in aanmerking voor het mkbOK keurmerk omdat ze volledig voldoen aan de mkbOK keurmerkcode. Als keurmerkhouder in de branche Entertainment en Amusement is hiermee het recht verkregen het herkenbare logo van het mkbOK keurmerk te voeren.

Kwaliteit, transparantie en service van aangesloten MKB winkels en bedrijven worden nu extra door het mkbOK keurmerk bewaakt. Het keurmerk staat tevens voor `weten met wie u zaken doet', bemiddelt bij geschillen en is voor bonafide MKB bedrijven een goede mogelijkheid om zich te onderscheiden.

Stichting MKB en Internet, initiatiefneemster van het mkbOK keurmerk, is van mening dat keurmerken en waarborgen een grote toegevoegde waarde aan een veilig internet geven. De Stichting stimuleert daarnaast het zakendoen met het midden- en kleinbedrijf op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau.

Uitgebreide informatie van mkbOK is te vinden op de website www.StichtingMKBenInternet.nl