Universiteit Twente

Route Suc6 met Jan Lammers eigenaar van Cylpro - "Think global, act local."

Over cabrio's, thinking global en 25 jaar ondernemerschap

28 september 2010

Wil jij weten hoe je succesvol ondernemer kunt worden? Ben jij benieuwd naar de ervaringen van gevestigde ondernemers? Kom dan naar de `Route suc6' bijeenkomsten!

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, verhalen van ondernemers en met jullie vragen wordt ingegaan op succesvol ondernemerschap. In samenwerking met de Kamer van Koophandel Oost Nederland en SKIO (Saxion Kenniscentrum voor Innovatie en Ondernemerschap ) organiseert Kennispark Twente het komende jaar, 6 bijeenkomsten voor jonge ondernemers waarbij een gevestigde ondernemer zijn succesverhaal komt vertellen. Wil je weten hoe voorgaande bijeenkomsten zijn verlopen? Klik dan hier.

Dinsdag 27 april 2010 om 19.00 uur in The Corridor (Hengelosestraat 525)

Jan Lammers eigenaar van Cylpro
De strijdkreet van Jan Lammers is 'Think Global, act local'. Met een vestiging in Hengelo en Auburn (VS) krijgt deze strijdkreet betekenis. Cylpro levert onderdelen voor Cabrio-systemen. Klanten die op zijn lijstje prijken zijn racemonsters als Corvette, Lamborghini, Maserati, Audi en Mercedes. Met zijn achtergrond als Engineer (Saxion Hogescholen) en Bedrijfskundige (UT) heeft Jan meerdere bedrijven opgezet op het gebied van metaal en industrie. Tijdens deze Route Suc6 bijeenkomst komt Jan uit de doeken doen waar de fijne kneepjes van het ondernemen zitten en tegen welk problemen hij in 25 jaar ondernemerschap is opgelopen.

Aanmelden kan hier

Overige bijeenkomsten in deze Route suc6 reeks
9 november 2010, 19.00 uur: Michel ten Hag van Ten Hag Makelaars - "We hebben genoeg vet op de botten om alles in rust te bekijken" 14 december, 19.00 uur: Lars Pieké, oprichter van PNO - "De impact van de AVRO uitzending was enorm, de telefoon stond roodgloeiend"

Route-suc6-2010-poster