Gemeente Binnenmaas

Informatieavond Dorpshart Mijnsheerenland op 28 september

16-09-2010 Logo Dorpshart

Op dinsdagavond 28 september organiseert gemeente Binnenmaas een informatieavond over de visie voor het Dorpshart in Mijnsheerenland. Belangstellenden die meer willen weten over de plannen in het centrum van Mijnsheerenland zijn van harte welkom. De bijeenkomst wordt van 19.30 tot 21.30
uur gehouden in het gemeentehuis aan de Sportlaan in Maasdam.

Stedenbouwkundige visie

Nadat in november 2009 opdracht is gegeven aan Architektenburo Roos en Ros voor het opstellen van een stedenbouwkundige visie, is er intensief met alle betrokken partijen overleg geweest. In twee werkateliers zijn de eerste conceptvisies met alle betrokkenen besproken. Naar aanleiding hiervan zijn op een aantal onderdelen aanpassingen en verbeteringen aangebracht.
Tijdens de informatieavond zal een vertegenwoordiger van Roos & Ros de visie op hoofdlijnen presenteren. Vervolgens kunnen belangstellenden in verschillende stands informatie krijgen over onderwerpen die onderdeel uitmaken van het project, zoals de scholen, sport, openbare ruimte, zorg, multifunctionaliteit en vitaliteit.

Mensen die graag bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn, worden verzocht zich voor 24 september aan te melden via het e-mailadres dorpshartmijnsheerenland@binnenmaas.nl of via tel. 078 - 633 46 83.