Gemeente Binnenmaas

Echtpaar Visser uit 's-Gravendeel 60 jaar getrouwd

23-09-2010

Op dinsdag 28 september a.s. is het exact 60 jaar geleden dat de nu 84-jarige Jan Visser met zijn inmiddels 80-jarige Maaike Naaktgeboren in het huwelijksbootje is gestapt.

Beide echtelieden zijn geboren en getogen in Strijen en hebben daar tot 11 jaar geleden ook gewoond. Sinds 11 jaar wonen ze met veel plezier in een bejaardenwoning in s-Gravendeel en heel erg wennen was dat niet. Er wonen namelijk gelukkig ook een paar kinderen van het echtpaar in s-Gravendeel. Het echtpaar kreeg maar liefst 6 kinderen, heeft intussen 21 kleinkinderen en 19 achterkleinkinderen. Dus het is altijd een gezellige drukte in huize Visser.

De heer Visser heeft altijd hard gewerkt als landarbeider en griendwerker. Mevrouw Visser heeft altijd hard gewerkt om het grote gezin draaiende te houden. Momenteel fietst de heer Visser nog graag een rondje en mevrouw Visser maakt graag kaarten als hobby.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezoeken het echtpaar en ze zullen onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties overbrengen namens het gemeentebestuur.