Gemeente Oisterwijk

28 september informatieavond Goed Wonen Oisterwijk


28 september 2010

In het Oisterwijkse raadhuis aan De Lind 56 zal op dinsdag 28 september een informatieavond (link naar uitnodiging; pdf-bestand) gehouden worden van de vereniging GOED Wonen Oisterwijk (Gezamenlijk Onder Een Dak)
De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.

GOED wonen Oisterwijk is een initiatief van ouders van jong volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking uit Oisterwijk en omliggende gemeentes.

Appartementencomplex

In het centrum van Oisterwijk (bij de nieuw te bouwen brede school aan de Schoolstraat) zal binnen nu en twee jaar een prachtig appartementencomplex gebouwd worden.
Een groot gedeelte van deze appartementen is bestemd voor de bewoners van GOED wonen Oisterwijk. Het gaat om zorgwoningen waarbij de appartementen worden gehuurd van een woningcorporatie en de zorg en diensten collectief worden ingekocht bij een zorgaanbieder. In het woonproject zal 24 uur zorg geboden worden.

Naast het eigen appartement komen er een aantal collectieve voorzieningen waaronder gezamenlijke woonkamers, algemene ruimtes voor personeel, kledingverzorging en een tuin.

Dinsdagavond 28 september houdt vereniging GOED wonen Oisterwijk i.s.m. met de Gemeente Oisterwijk, MEE regio Tilburg en andere betrokken partijen een informatieve bijeenkomst in het raadhuis van de Gemeente Oisterwijk.

Tijdens deze bijeenkomst zullen alle partijen u informeren en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meer informatie

Als u belangstelling heeft voor dit wooninitiatief dan bent u van harte welkom op 28 september. Voor meer informatie kunt u alvast een kijkje nemen op de website www.goedwonenoisterwijk.nl