Vrouwen knappen overal op af

28/09/2010 10:17

MasterFlirt

MasterFlirt publiceert in haar herziene boek, met dezelfde naam, de resultaten van een onderzoek onder 480 vrouwen (tussen de 20 en 40 jaar oud).

Wat blijkt? Vrouwen knappen overal op af. De top afknappers: Witte sokken, moppen tappen, roken, over zichzelf praten, drugs, te laat komen, opdringerig zijn, geen initiatief nemen, te weinig aandacht aan hun uiterlijk besteden maar ook te veel aandacht aan hun uiterlijk besteden. In totaal kwamen de 480 ondervraagde vrouwen op ruim 450 verschillende dingen waarop ze afknappen in een man.

Tijn van Ewijk van MasterFlirt.nl: 'Een aantal punten zijn ronduit in tegenspraak met elkaar, en laten duidelijk zien hoe subjectief 'afknappen' is. Een man met wie ze niets wil, wordt als opdringerig ervaren, terwijl de man die ze wel zien zitten juist als initiatiefrijk wordt omschreven. Wij zijn ervan overtuigd dat alle "afknappers" geen enkele rol spelen als de man als aantrekkelijk wordt ervaren. Zelf vertoon ik tijdens een date altijd gedrag waarvan ze zei dat ze erop afknapt. Witte sokken zijn mijn favoriet. Maar als ze je leuk vindt, worden die sokken plotseling grappig."

Opvallend in het onderzoek is dat hoe jonger een vrouw, hoe meer afknappers ze wist op te noemen. Een van de oudere dames van het onderzoek wist maar 1 afknapper te vinden. Hij mocht niet vreemd gaan. Toen Masterflirt haar naar de positieve punten van haar droomman vroegen was haar antwoord:"Hij mag niet vreemd gaan".

MasterFlirt raadt haar mannen aan zich niets aan te trekken van haar bewuste voorkeuren, maar juist in te spelen op wat een vrouw onbewust aantrekkelijk vindt.





http://www.masterflirt.nl