Gemeente Achtkarspelen


Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel benieuwd naar uw mening over dienstverlening

Het bureau HanzeConnect, onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen, voert momenteel in opdracht van de gemeenten Achtkarspelen en Tytsjerksteradiel een onderzoek uit onder burgers en ondernemers. Centraal staat de dienstverlening van beide gemeenten. De uitkomsten uit dit onderzoek worden gebruikt om de dienstverlening aan burgers en bedrijven gezamenlijk verder te verbeteren of ontwikkelen.

Telefonisch en digitaal onderzoek
Het onderzoek bestaat uit een telefonische uitnodiging voor deelname aan het onderzoek met een korte vragenlijst, digitaal, of schriftelijk (voor de mensen zonder internet) onderzoek en groepsdiscussies met bedrijven en inwoners. Het is de bedoeling dat via een a-selecte steekproef ca. 400 inwoners en 50 bedrijven per gemeente mee gaan doen aan dit onderzoek.
Mocht u inmiddels benaderd zijn en meedoen aan dit onderzoek: alvast hartelijk dank hiervoor! Uw mening is voor ons heel belangrijk.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gerben Stellingwerf, medewerker staf Directie, Bestuurlijke en Juridische Zaken van de gemeente Tytsjerksteradiel (0511) 46 05 10, of met Sylvia Bosma, adviseur KCC van de gemeente Achtkarspelen (0511) 54 81 44.