ADP multinationale loonlijstoplossing steunt werknemers British Telecom 45 landen 28/09/2010 14:33

PR Newswire

ROSELAND, New Jersey, September 28, 2010 /PRNewswire/ --

- ADP's internationale loonlijstoplossing levert unieke schaalbaarheid van een enkele expertbron

ADP(R) (http://www.adp.com/), een leidende provider van
administratiediensten betreffende HR, loonlijsten en uitkeringen (http://www.adp.com/solutions/employer-services/human-resources.aspx) heeft vandaag bekendgemaakt dat British Telecom (BT plc), één van's werelds leidende providers van communicatieoplossingen en diensten heeft ADP geselecteerd om beheerde loonlijstdiensten te leveren aan meer dan 16.000 werknemers in 45 landen.

ADP's wereldklasse meertalige loonlijstoplossing in verschillende valuta integreert met BT's internationale HR-informatiesysteem (HRIS) om grotere concentraties werknemers in 12 landen en kleinere populaties in 33 andere landen in Europa, Midden-Oosten & Afrika (EMEA), Noord- en Latijns-Amerika en Azië/het Pacifisch gebied te dienen.

"BT wijdt zich toe aan een wereldklasse dienst en erkent de waarde van het leveren van geïntegreerde diensten aan haar werknemers en bedrijven over de hele wereld," aldus Andrew Kemp, Group Controller bij BT. "Met ADP halen we nu voordeel uit de multinationale loonlijstexpertise die geleverd wordt door een marktleider en internationale partner die ons een geconsolideerde managementinformatie geeft en in staat stelt ons meer te richten op onze kernactiviteiten en werknemeractiviteiten."

ADP's internationale loonlijstoplossing levert BT expertise en ervaring om consistente diensten te leveren van hoge kwaliteit aan haar werknemers in vele complexe en zeer gereguleerde omgevingen over de hele wereld. Via integratie met het wereldwijde HRIS en back-office systemen van het bedrijf stelt ADP BT in staat kostenvoorspelbaarheid en -effectiviteit te bereiken en tevens toegang tot geconsolideerde informatie die BT helpt bij het maken van geïnformeerde beslissingen.

"Onze multinationale loonlijstoplossing zal materiele waarde leveren aan BT door consistente en uitgebreide diensten te leveren aan BT om BT te ondersteunen met hun strategische objectieven," zei Carlos Rodriguez, President National Account Services en Employer Services International bij ADP.

Over ADP
Automatic Data Processing, Inc. (Nasdaq: ADP) is met een omzet van bijna US$ 9 miljard en ongeveer 550.000 klanten één van de grootste providers van oplossingen betreffende bedrijfsuitbesteding ter wereld. Met meer dan 60 jaar ervaring biedt ADP het breedste aanbod aan oplossingen voor HR, loonstrook, belasting en uitkeringen vanuit een enkele bron. ADP's eenvoudig te gebruiken oplossingen voor werknemers levert superieure waarde aan allerlei soorten bedrijven van allerlei grootten. ADP is tevens een leidende provider van geïntegreerde computeroplossingen tot auto, truck, motor, marine en recreatieve voertuighandelaren in de gehele wereld. Ga voor meer informatie over ADP of om contact op te nemen met een plaatselijke ADP verkoopkantoor naar de website van het bedrijf: http://www.ADP.com.

Over BT
BT plc (LSE: BT.A), actief in meer dan 170 landen, is één van de leidende providers van communicatieoplossingen en -diensten ter wereld. Onder onze hoofdactiviteiten vallen netwerk IT-diensten, plaatselijke, nationale en internationale telecommunicatiediensten en hoogwaardige breedband- en internetproducten en -diensten.

Neem voor meer informatie contact op met:

Public Relations

+1-973-974-7612
public_relations@adp.com

Public Relations, +1-973-974-7612, public_relations@adp.com






-