GITP zegeviert met superscores in Incompany 100

28/09/2010 16:40

LVB Networks

Adviesbureau GITP zegeviert in Incompany 100 met een nummer 1-notering in de sector Management en Organisatie en een derde plek in de sector Human Resources. Met deze klanttevredenheid pakt GITP de tweede positie in het overall klassement van zakelijke dienstverleners in Nederland. In de sector Management en Organisatie is GITP bovendien het enige adviesbureau dat zich sinds de start van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek in 2004, nestelt in de top 5.

Met een hoogste score ooit van 7,38 overtreft GITP zichzelf in de sector Management en Organisatie. In 2008, toen GITP ook alle andere adviesbureaus achter zich wist te laten, was de score 7,36. GITP is in 2010 heer en meester op het gebied van vakkennis, prijs, service en resultaat, de categorieën waarop Incompany 100 de maat neemt. De 7,79 voor vakkennis is daarbij ongekend.

Stijgende lijn in HR

Over de nummer 3-notering in de sector Human Resources is GITP zeer te spreken. Met name de opmars vanaf de vijftiende naar de derde plek spreekt tot de verbeelding. Opvallend is dat ook in deze sector GITP met een 7,5 voor vakkennis al haar concurrenten voorbij streeft. De huidige overall waardering van 7,13 is een toename van ruim viertiende punt ten opzichte van de score in 2009. GITP heeft in deze sector steevast goede jaren afgewisseld met minder goede jaren. Onder leiding van Hans van der Molen, sinds juli 2009 de algemeen directeur van GITP, is het adviesbureau vastbesloten de ingezette stijgende lijn door te trekken.

Boeken cadeau

GITP viert haar superscores in de Incompany 100 met een actie voor webbezoekers. Opdrachtgevers die kennis willen maken met GITP via een gratis adviesgesprek ontvangen het net uitgekomen Groot Psychologisch Modellenboek. De eerste 100 bezoekers die zich abonneren op de GITP E-zine ontvangen het nieuwe boek De kick van feedback. Beide boeken zijn geschreven door adviseurs van GITP.

Meer informatie is te vinden op http://pressdoc.com/p/0005tr, videomateriaal op http://www.youtube.com/watch?v=W8x35X4ukjM.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://pressdoc.com/p/0005tr