Port of Rotterdam

Datum 28-9-2010
Bron Havenbedrijf Rotterdam N.V. ©

Verkiezing Jong Haventalent 2010 van start

De haven van Rotterdam is de crisis te boven. Goede overslagcijfers, voorzichtig optimisme en trots voeren de boventoon. En terecht, want dat is een enorme prestatie van vele tienduizenden betrokken mensen. De haven geeft ruimte aan durf, ondernemerschap en visie en is dus de ultieme plek voor jong talent. Dynamisch en uitdagend: stilzitten is er niet bij. Dat talent is nodig om de leidende positie van Rotterdam in Europa vast te houden en uit te bouwen.

Dat er in de haven genoeg jong talent is, bleek tijdens de verkiezing tot Jong Haventalent vorig jaar. Het aantal nominaties oversteeg de verwachtingen. Uiteraard was de titel in 2009 maar voor één persoon beschikbaar: Rik Pek van de Broekman Group.

Meld je vandaag aan
Meer dan genoeg reden om opnieuw een verkiezing Jong Haventalent te organiseren. Vanaf vandaag tot 30 oktober 2010 kunnen jonge talenten, tussen de 20 en 30 jaar, in en om de haven zichzelf of een ander opgeven via www.jonghaventalent.nl. Een deskundige jury selecteert uit alle kandidaten de vijf meest kansrijke. Die krijgen in november gelegenheid om zoveel mogelijk stemmen te winnen. De drie kandidaten met de meeste stemmen staan op de finaleavond, begin december, op het podium.

Win een Ford Fiesta
Het winnende talent rijdt niet alleen een half jaar lang in een gloednieuwe Ford Fiesta, maar krijgt ook een jaar lang coaching van een haventopper én is een jaar lang adviseur van het bestuur van Jong Havenvereniging. Bovendien is er voor het Jong Haventalent meer dan genoeg gelegenheid zijn netwerk uit te bouwen.

De verkiezing tot Jong Haventalent is een initiatief van Jong Havenvereniging, Young EDBR, Havenbedrijf Rotterdam N.V., Deltalinqs en LINK en wordt georganiseerd door Stichting Jong Haventalent. Mediapartners zijn Watertalent en dagblad Metro.

Meer informatie
Feiten en cijfers Havenbedrijf Rotterdam N.V. en de Rotterdamse haven