Warchild


The Future Group doneert 30.000 euro aan War Child

27 september 2010 -
Zaterdag 4 september 2010 bestond The Future Group 10 jaar!! Dit is groots gevierd, waarbij ook de nodige aandacht werd geschonken aan The Future Group Foundation. Tijdens dit fantastische feest is het geweldige bedrag van EUR 30.000 gedoneerd aan War Child!

Feest!
Pascal de Koning, directielid The Future Group: "Buiten het feit dat wij graag een feest wilden organiseren om ons 10 jarig bestaan te vieren met alle zakelijke relaties, familie en vrienden, wilden wij ook de nodige aandacht schenken aan The Future Group Foundation. Het verbeteren van de toekomst voor minder bedeelde kinderen is een doel waar wij naar proberen te streven met onze Foundation. Dit wordt door ons ingevuld door het doneren aan goede doelen als War Child.

Cheque overhandiging van 30.000 euro
Tijdens deze avond was Marco Borsato uitgenodigd door The Future Group Foundation om op deze bijzondere avond aanwezig te zijn om de cheque met een bedrag van EUR 30.000 in ontvangst te nemen. Om dit speciale moment kracht bij te zetten zong Marco Borsato `De Speeltuin' onder pianobegeleiding van aandeelhouder van The Future Group en producer John Ewbank. Marco Borsato: "The Future Group gelooft oprecht in het helpen van kinderen, ze doneren EUR 30.000 aan War Child! Chapeau!" Ook de Actiecoördinator van War Child, Judith Bouwman, was zeer verheugd door dit goede nieuws. "Met deze gift van The Future Group kan War Child dit jaar 2500 kinderen in (voormalig) oorlogsgebieden helpen. Wat een fantastisch nieuws!"

The Future Group Foundation
The Future Group Foundation is een initiatief van het Nederlandse The Future Group, een sterk groeiende ICT organisatie. The Future Group gelooft dat de organisatie naast haar economische en sociale functie, ook een zichtbare maatschappelijke rol moet vervullen. Dit wordt sinds juli 2009 concreet ingevuld met de oprichting van The Future Group Foundation. Eén van de doelen van deze stichting is om ieder kwartaal een evenement te organiseren om fondsen te genereren voor het verbeteren van de toekomst van minder bedeelde kinderen.

War Child wil The Future Groep feliciteren met hun 10 jarig bestaan en hun ontzettend bedanken voor de bijdrage aan War Child via The Future Group Foundation.