Warchild


144.750 stappen voor War Child

28 september 2010 Op 10 september zijn van de 300 deelnemers 201 wandelaars, waaronder ook Jenny, Wim en Alda, gestart aan de 110 kilometer van de Z tot Z tocht in Zeewolde. De tocht staat bekend als de best verzorgde wandeltocht van Nederland. Onderweg waren 18 posten waar de wandelaars werden gescand en waar ze van alles konden nuttigen.

Volhouders!
De omgeving was buiten de perfecte organisatie op vele plekken saai. "Van Almere richting Lelystad liepen we over een lange, rechte weg. We konden het licht van een volgende post zo'n 30 tot 40 minuten zien, voordat we er arriveerden." Maar moedig liepen ze verder, de tijd nauwlettend in de gaten houdend, om de 5 kilometer per uur inclusief pauze vol te houden.
"Wanneer we na het warme eten op 60 kilometer zaten en we weer verder vertrokken, was het 6.45 uur en dik tevreden." Sommige moesten op dit punt noodgedwongen afhaken. Maar Jenny, Wim en Alda hebben moedig doorgezet.

De Finish
Toen begon de zon te schijnen en sloten wandelaars voor de 50 kilometer en later ook voor de 25 kilometer aan. Ze werden vlak voor de 100 kilometer geïnterviewd door TV Flevoland en de toeschouwers waren steeds meer aanwezig. De sfeer was goed en motiverend! Na 144.750 stappen en bijna 22 uur bereikten Jenny, Wim en Alda onder veel applaus van vele toeschouwers de finish! Dit was binnen zelf gestelde tijd en in goede conditie!

"Dank zij vele sponsoren kunnen wij EUR 5.300,- aanbieden aan War Child en daar zijn we erg blij mee!" Aldus Wim.

War Child bedankt Jenny, Wim en Alda en alle donateurs voor deze fantastische bijdrage!

Jenny, Wim en Alda hebben sponsorgeld ingezameld via een eigen actiepagina: http://www.ikvoorwarchild.nl/action/act/110kilometer Kom ook in actie voor War Child en maak je eigen actiepagina aan via www.ikvoorwarchild.nl