Ingezonden persbericht


Persbericht:

Sylvana Simons neemt het stokje over van Humberto Tan

Quality Time Online presenteert 'So Soulful' mix ter ere van de Nederlandse soul op 28 september. Complete tracklist bekend.

Amsterdam / 21 September 2010 - Sylvana Simons presenteert voor het online soulmagazine, Quality Time Online, de 'So Soulful Volume 2' mix met Nederlandse soulmuziek. Door de soul van onder meer Caro Emerald, Alain Clark, Waylon en Sabrina Starke heeft de Nederlandse soul enorm aan terrein gewonnen. Soul van Nederlandse bodem staat anno 2010 hoog in de hitlijsten en wordt volop gedraaid op de populaire radiostations. Met de release van 'So Soulful Volume 2' wil Quality Time Online Nederlandse soulartiesten eren voor hun bijdrage aan het succes van de Nederlandse soulmuziek. De mix bevat nummers van onder meer Giovanca, Pam Feather, Rob van der Wouw en Shirma Rouse en is gemixt door Dj Soptimus Prime. De complete tracklist is hieronder te lezen. 'So Soulful Volume 2' is vanaf 28 september gratis te downloaden op www.qualitytimeonline.nl

Sylvana Simons nieuwe host
Sylvana Simons neemt het stokje over van Humberto Tan die vorig jaar het eerste deel van de So Soulful serie presenteerde. "Als iemand belangrijk is in de Nederlandse soulscene dan is dat Sylvana wel. Met haar Tv-programma 'Sylvana's Soul' in de jaren '90 op TMF heeft ze een belangrijke basis gelegd voor de Nederlandse soulartiest van nu. We zijn dan ook verheugd dat Sylvana 'So Soulful Volume 2' wil presenteren." aldus Richard van Zanten.

2010 topjaar voor Nederlandse soul
Soul van Nederlandse bodem heeft de afgelopen twee jaar in sneltreinvaart de harten van veel Nederlanders weten te veroveren. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat er meer aandacht en ruimte is voor goede Nederlandse soul. Artiesten als Pam Feather, Shirma Rouse en Ntjam Rosie zijn snel naam aan het maken. Richard van Zanten, initiatiefnemer van Quality Time Online is blij met deze ontwikkeling. "Waar we vorig jaar nog spraken over de doorbraak van Nederlandse soul, vieren we in 2010 een heus top jaar en kunnen we vaststellen dat soul definitief uit de underground is!"

Nog groter publiek voor soul
'So Soulful Volume 2' is de opvolger van de 'So Soulful mix 2009' die gehost werd door Humberto Tan en waarop artiesten als Caprice, Melodee of la Melodia en Moon Baker te horen waren. Ook dit jaar zijn zowel gevestigde namen als aanstormend talent op de nieuwe So Soulful mix te horen. Met deze release beoogt Quality Time Online een nog grote publiek te bereiken voor de steengoede nationale soul.

Complete tracklist 'So Soulful Volume 2'

01 So Soulful Intro Sylvana Simons

02 Mischu Laikah ft D-Felic - Mission

03 Shirma Rouse - Gotta Be My Girl

04 Giovanca - Lovechild

05 Roos Jonker - Still There

06 Interlude Sylvana Simons

07 Full Crate & Mar - Aftersexin'

08 Pure The Artist - Rollin'

09 Pam Feather ft. GMB - There's Someone Else

10 Interlude Sylvana Simons

11 THEprinceOFbeatz ft. Rebekka Ling - In Love Again
12 Steffen Morrison - Damn These Eyes

13 Jalise - Permanent Lover

14 Neenah - Special Kind Of Love

15 Foreign Exchange - Maybe She'll Dream Of Me
16 Interlude Sylvana Simons

17 Cinnamon Brown ft. Ollie The MC - Without You
18 Secure - Secure (get Up)

19 Ash-Lee & LQ - Hate And Love

20 Aïsha ft. Black Spade - I Want U

21 Interlude Sylvana Simons

22 Aletta - A Jump At The Sun

23 Caprice - Got 2 B U

24 Esperanzah - Dizzy Dance

25 Interlude Sylvana Simons

26 Rob Van De Wouw - Keep It Coming

27 Rik Mol - Gin Tonic Tonight

28 So Soulful Outro Sylvana Simons

29 Elise Dinfena - Stick With You

30 Jared Grant - Key To My Heart

Over Quality Time Online
Quality Time Online is hét online soulmagazine van Nederland. Het webmagazine bestaat sinds 2007 en is de enige Nederlandstalige site die zich toelegt op soulmuziek en gerelateerde genres. Quality Time Online publiceert dagelijks het laatste muzieknieuws en wekelijks een recensie en interview met een nationale soulartiest. Ook de internationale soulscene wordt uitgebreid belicht en interviews met buitenlandse soulartiesten worden regelmatig gepubliceerd. QT interviewde onder andere Bilal, Donell Jones, Amerie, Keith Sweat, Brandy, Leela James, en Musiq Soulchild. Tijdens de clubavond 'Legends' in Paradiso presenteert Quality Time 'So Soulful' optredens van Nederlandse soulartiesten.

Noot aan de redactie /