Alger Vissers benoemd tot directeur Intrakoop Services

WAARDENBURG 28 september 2010 - Intrakoop, de organisatie voor kostenbesparing in de zorg, heeft per 1 oktober Alger Vissers (49) benoemd tot directeur Intrakoop Services.

Zorginstellingen die bij Intrakoop zijn aangesloten, hebben een toenemende behoefte aan individuele begeleiding als het gaat om inkoopadvies en support. Intrakoop Services komt aan deze behoefte tegemoet. De organisatie valt onder Intrakoop en biedt zorginstellingen onder meer inkoopscans, begeleiding van aanbestedingen en levering van inkoopcapaciteit op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Alles met het doel om kosten in de zorg te besparen en kwaliteit te verbeteren.

Vissers is een van de oprichters en eigenaren van Intrakoop´s business partner Inteon, adviesbureau op het gebied van het inrichten, beheersen en verbeteren van facilitaire processen in de zorg. Vanaf 1 oktober is de leiding van Inteon in handen van beide andere eigenaren.

Frank Kaptein, directeur Intrakoop:"Wij zien in Alger Vissers een nieuwe aanwinst en verwachten dat hij vanuit zijn ruime ervaring in de facilitaire dienstverlening een belangrijke bijdrage zal leveren aan onze missie: kostenbesparing in de zorg."

Alger Vissers: "Intrakoop staat op een belangrijk punt van doorontwikkeling. Het rendement dat zorginstellingen via Intrakoop kunnen genereren, is gigantisch. Vaak zijn zorginstellingen zich daar nog onvoldoende van bewust. Ik hoop en verwacht ervoor te kunnen zorgen dat we via Intrakoop Services in toenemende mate kostenbesparingen in de zorg realiseren."

###

Over Intrakoop

Intrakoop is de organisatie voor kostenbesparing in de zorg. De inkoopcoöperatie helpt 500 zorgorganisaties op circa 5.200 locaties efficiënter te werken. De Intrakoop-adviseurs zijn experts op inkoop in de zorg. De adviseurs zijn gespecialiseerd in energie, voeding, medische artikelen en facilitaire diensten. Intrakoop is opgericht in 1959. De organisatie werkt zorgbreed en telt ruim 30 medewerkers.