Gemeente Bronckhorst
---




Openbare b en w besluitenlijst
Vergadering burgemeester en wethouders op 28 september 2010 Het college bestaat uit: H. Aalderink, burgemeester A. Baars, wethouder Mevr. D. Mulderije, wethouder P. Seesing, wethouder Mevr. J. Steffens, wethouder P. v. Gog, secretaris O-01A openbare besluitenlijst vergadering b en w d.d.: 21 september 2010 advies: vaststellen besluit: Conform vastgesteld.

O-02 A

ingekomen stukken Besluitenlijst college GS besluit: Vv.k.a.

O-03 A

uitnodigingen Relatieavond Alliander d.d. 16 november 2010. besluit: College is verhinderd. Opening Nat. Archievendag d.d. 16 oktober 2010. besluit: Burgemeester zal college vertegenwoordigen.

B

C

Uitnodiging werkbezoek IrisZorg Doetinchem op 9 december 2010. Besluit: College is verhinderd.

O-04 A O-05 O-06

intergemeentelijke aangelegenheden Geen Raads- en cie-vergaderingen d.d.: Geen Rondvraag/onderlinge informatie uitwisseling N.v.t.

O-07 Ont-

Onderwerp: 2 Tussenrapportage 2010 Advies:

e


1



wikkeling


1. In te stemmen met de 2 tussenrapportage 2010 e 2. De 2 tussenrapportage aanbieden aan de raad 3. In te stemmen met bijgevoegd concept raadsvoorstel en concept raadsbesluit. Beslissing: Conform advies met dien verstande dat redactionele aanpassingen in overleg met de portefeuillehouders worden aangeleverd voor 12.00 uur a.s. donderdag.

e

O-08

onderwerp: Convenant dorpsbelangenorganisaties en gemeente Bronckhorst, ingaande 2010. advies: 1. Vast te stellen de definitieve tekst van het Convenant (inclusief

Ontwikkeling

communicatieprotocol) Dorpsbelangenorganisaties en gemeente Bronckhorst, ingaande 2010; 2. Wethouder Seesing te machtigen convenanten aan te gaan gericht op samenwerking tussen dorpsbelangenorganisaties en de gemeente.

besluit: Conform advies.

O-09

onderwerp: Overdracht gerestaureerde boomstamput aan Oudheidkundige vereniging Salehem. advies: Een gerestaureerde houten boomstamput over te dragen aan de Oudheidkundige Vereniging Salehem in Zelhem.

Ontwikkeling

besluit: Conform advies.

O-10

onderwerp: Onderwijshuisvesting advies: Gemeenteraad via bijgaand memo informeren (actieve informatievoorziening)

besluit: Conform advies. College verzoekt gezien de belangen van de schoolbesturen het IHP (huisvestingsplan) - anticiperend op het project Toekomst Bestendig Bronckhorst ­ zo snel mogelijk te behandelen. Gelet op de voorbereiding en subsidiemogelijkheden streven naar behandeling in raad december 2010.


2



O-11 Dienstverlening

Onderwerp: Huisverbod On-line Advies: 1. Akkoord te gaan met de aansluiting op het huisverbod online van Khonraad BV; 2. Burgemeester overeenkomst te laten ondertekenen. Beslissing: Conform advies.

O-12

onderwerp: Verbouw/uitbreiding De Gouden Leeuw in Laag-Keppel advies: In principe medewerking te verlenen middels een planologische procedure, met dien verstande dat: - de plannen niet mogen leiden tot een toename van de woningvoorraad; - de kamers/appartementen zo uitgevoerd moeten worden dat geen beroep op WMO-voorzieningen gedaan hoeft te worden; - laden en lossen en (voldoende) parkeergelegenheid op eigen terrein moeten worden gesitueerd; - de kosten van de planologische procedure voor rekening van aanvrager zijn.

Dienstverlening

besluit: Conform advies.

O-13

onderwerp: Bezwaarschrift afwijzen planschade bestemmingsplan De Wogt II in Wichmond advies: - het advies van de Commissie bezwaarschriften overnemen en het bezwaar ontvankelijk maar ongegrond te verklaren van eigenaren aangaande de volgende percelen: 1. Lindeselaak 19 in Wichmond 2. Baakseweg 7 in Wichmond 3. Ludger 24 in Wichmond 4. Lindeselaak 17 in Wichmond 5. Ludger 22 in Wichmond - de bestreden besluiten in stand laten.

Ontwikkeling

besluit: Conform advies.

Aldus vastgesteld in de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 oktober 2010. De heer H.A.J. Aalderink, burgemeester De heer P.C.M. v. Gog, secretaris


3






---- --