Het eerste Nederlandse vakantiepark met de signatuur van Piet Boon


54 luxe watervilla's op de Zeeuwse Oesterdam

THOLEN, 20100928 -- In 2008 tekende één van Nederlands beroemdste architecten Piet Boon voor het ontwerp van een compleet recreatiepark op de Speelmansplaten in Tholen. Inmiddels zijn zowel het in- als het exterieur van de bijzondere watervilla's en het centrumgebouw van zijn hand. Na een succesvolle start verkoop van de eerste fase gaat de bouw van Waterpark Oesterdam officieel van start.

Signatuur van Piet Boon
Waterpark Oesterdam is gelegen midden in Nationaal Park Oosterschelde, direct aan open vaarwater. Deze unieke locatie heeft voor Piet Boon de doorslag gegeven. Zijn voorkeur voor natuurlijke materialen, een stoere vormgeving en duurzame producten sloten naadloos aan bij de plannen van initiatiefnemer Mike Verweij. De Piet Boon woningen binnen het project dragen duidelijk dezelfde signatuur, maar bieden onderling volop diversiteit. Hierdoor krijgt het park als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans. De woningen voegen zich als het ware naar de omgeving en worden hierin opgenomen. De natuurlijke materialen en bruingrijze tinten versterken dit beeld.

Succesvolle verkoop
Direct na afronding van de bouw van de twee modelwoningen is de verkoop van de eerste fase van Waterpark Oesterdam van start gegaan. Het aantal brochure aan¬vragen was direct ongekend groot. Ook tijdens de open weekenden ter plaatse mocht Vakantie Makelaar keer op keer vele geïnteresseerden welkom heten. De bezoekers zijn onverdeeld enthousiast over de uitstraling en materiaalkeuze van de door Piet Boon ontworpen vakantievilla's. Ook de locatie valt zeer in de smaak. Voor de watersporters zijn de ligging van het park aan open vaarwater en de eigen ligplaats voor de boot erg aantrekkelijk.

Start bouw en groots open huis
Aannemingsmaatschappij Van Gelder is reeds begonnen met het grondwerk van Waterpark Oesterdam en de infrastructuur wordt momenteel aangelegd, dit alles in opdracht van Tadema Bedrijven Leeuwarden. De verkochte villa's worden gebouwd. Op zaterdag 2 en zondag 3 oktober wordt er een groots open huis georganiseerd voor geïnteresseerden. De modelwoningen zullen op beide dagen tussen 11.00 en 16.00 uur geopend zijn. Op zaterdag 2 oktober wordt de start van de bouw in het restaurant gevierd met alle betrokken partijen. Om 13.00 uur wordt het weekend officieel geopend door initiatiefnemer Mike Verweij.

Over Piet Boon
Piet Boon begon zijn loopbaan als aannemer. Nu, 25 jaar later, is hij één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers. Samen met zijn vrouw Karin leidt hij onder de rook van Amsterdam een ontwerpstudio en een team van architecten en ontwerpers. Zijn kracht ligt in het maken van een totaalconcept voor particulieren, projectontwikkelaars, bedrijven en hotels. Een herkenbaar element is zijn liefde voor pure, eerlijke, natuurlijke materialen en uitgesproken stoer kleurgebruik.

Over Tadema Bedrijven Leeuwarden
Tadema Bedrijven Leeuwarden is gespecialiseerd in de realisatie van recreatieprojecten op toplocaties in Nederland en staat garant voor bijna vijftig jaar kennis en ervaring in bouwen.

Over Vakantie Makelaar
Vakantie Makelaar is dé specialist in recreatief vastgoed. Vakantie Makelaar richt zich puur op de recreatiemarkt en beschikt over een breed koopaanbod van bestaande en nieuwe vakantiewoningen in binnen- en buitenland.

Beeldmateriaal: vakantiewoningkopen.vakantiemakelaar.nl/afbeeldingen_hogeresolutie.html