Dell sluit partnership met STEALTH Software


STEALTH Software benoemd tot Certified ISV PartnerDirect voor Dell DX Object Storage Platform

AMSTERDAM, 20100928 -- STEALTH Software maakt per vandaag deel uit van Dell's Intelligent Data Management (IDM) ecosysteem. STEALTH Software is marktleider in het koppelen van samenwerkingsplatformen, zoals SharePoint, met zogenaamde (cloud) storage software en hardware infrastructuren. Dell heeft STEALTH Software deze partnerstatus toegekend voor de integratie van STEALTH Content Store voor SharePoint met het Dell DX Object Storage Platform. Deze geïntegreerde oplossing van hard- en software biedt bedrijven een transparante, naadloze en kosteneffectieve oplossing voor externe data opslag van Microsoft SharePoint omgevingen.

"Wij vinden het een eer dat Dell ons deze status heeft toegekend. Wij zien dit als de start van een vruchtbare samenwerking tussen Dell en STEALTH Software. Met deze oplossing zijn we in staat om klanten te helpen met kostenverlagingen en het voldoen aan de operationele eisen van hun samenwerkingsomgevingen. De combinatie van Dell's gedegen kennis van data opslag en STEALTH Software's diepgaande kennis van het ontwikkelen van connectoren voor grote samenwerkingsplatformen, zorgt ervoor dat wij klanten een open en schaalbare oplossing voor hun SharePoint wensen kunnen bieden," aldus Gerard Warrens, CEO bij STEALTH Software.

"Onze geïntegreerde oplossing stelt bedrijven in staat om probleemloos SharePoint bedrijfsbreed toe te passen, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties van hun SharePoint gebruikersomgeving," zegt Jaco van Dijk, CTO en VP Engineering bij STEALTH Software. "Belangrijk is ook dat dit resultaat wordt bereikt tegen substantieel lagere operationele- en infrastructuurkosten in vergelijking met traditionele archiveringsoplossingen. In gesprekken met klanten signaleren wij tevens de behoefte en wens om bestanden en e-mails te verplaatsen naar een SharePoint omgeving. Dit is mogelijk nu door de gezamenlijke oplossing van Dell and STEALTH Software de bottleneck is weggenomen in de externe opslag van data in een SharePoint omgeving. Dit biedt klanten grote efficiency- en kostenvoordelen. Marktanalistenbureaus, zoals de ESG Group, verwachten dat de totale, wereldwijde, digitale archiveringscapaciteit voor bestanden, mail en databases eind 2012 groter is dan 920.000 Petabytes . Een robuuste, schaalbare en open (cloud) storage oplossing is daarom doorslaggevend voor de toekomst van de grote samenwerkingsplatformen, zoals SharePoint of VMware Zimbra."

"Datavolumes blijven exponentieel groeien, met name wanneer samenwerkingsoplossingen in populariteit toenemen. Organisaties eisen oplossingen met geïntegreerde hard- en software die hen in staat stellen om hun digitale content efficiënt op te slaan, te beheren en te benaderen", zegt Brett Roscoe, worldwide marketing lead bij Dell Enterprise Storage. "Door met STEALTH Software samen te werken zijn wij in staat om klanten ons data opslag platform aan te bieden met een toonaangevende samenwerkingsoplossing."

De geïntegreerde oplossing van STEALTH Software en Dell DX Object Storage is per direct wereldwijd beschikbaar. Voor meer informatie bezoek de website: www.stealthsoftware.co/sharepoint/supported-storage-platforms/dell-dx-object-storage-platform

--------------
Over STEALTH Software B.V.:
STEALTH Software B.V. is een toonaangevende leverancier van connectoren voor de koppeling van collaboration applicaties, zoals bijvoorbeeld SharePoint met (cloud) storage software- en hardware platformen. Het bedrijf opereert wereldwijd via een netwerk van partners en distributeurs. Het is STEALTH Software's missie om geavanceerde technologieën te leveren die naadloos integreren met applicaties en de infrastructuur. Dit stelt bedrijven in staat om hun voordeel te doen met informatie- en content management in zg. "cloud computing" omgevingen. Connectoren kunnen worden geboden voor zowel "on-premise" alsook "off-premise" infrastructuren, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Met onze non-intrusieve oplossingen helpen wij onze klanten om te gaan met de complexiteit van hun IT-landschap, terwijl de operationele IT-uitgaven worden gereduceerd en aan de Service Level Agreements wordt voldaan. Voor meer informatie bezoek www.stealthsoftware.co

Over Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) luistert naar haar klanten en levert innovatieve technologie en diensten die klanten optimale waarde bieden. Voor meer informatie bezoek: www.dell.com

Microsoft, SharePoint en Dell zijn geregistreerde handelsmerken en mogen niet zonder toestemming van de respectievelijke eigenaar worden gebruikt.





Ingezonden persbericht