Gemeente Haaren


Aan de slag met uw ideeën in het buitengebied?

Buiten

Op dinsdag 28 september a.s. (avond) start wederom een leergang over uw ideeën in het buitengebied. In vijf avonden wordt met u meegedacht hoe u uw idee concreet kan maken.

De gemeenten in Het Groene Woud en De Meierij werken met de provincie aan de toekomst van het platteland: voor agrariërs, bewoners, dorpen. Niet alleen de agrariërs, maar alle grondeigenaren en gebruikers houden het gebied `levend en groen'.

De leergang wil mensen helpen hun idee concreet te maken. Dat kan gaan over: kindertuin, nieuwe logies, maatschappelijk ondernemen, verbouwen of leefbaarheid in dorpen. Voorwaarde is dat u zelf aan de slag wilt. Praktisch is het een serie van vijf avonden (ongeveer twee- of driewekelijks) met huiswerk waarin u zelf uw idee tot een plan uitwerkt. U leert de weg in regels en u leert uw idee `handen en voeten' te geven. De leergang wordt gegeven door een onafhankelijke deskundige: de streekmanager van het streekhuis.

Informatie
Aanmelding of vrijblijvende informatie bij H. Wieringa, streekmanager, via hwieringa@landco.nl. Geen kosten. Na aanmelding ontvangt u informatie over de locatie van de leergang, ergens in De Meierij. www.hetgroenewoud.com