VU medisch centrum

Opening van het nieuwe VUmc Alzheimercentrum

28 september 2010 | Bijeenkomst

Op dinsdag 28 september 2010 wordt het nieuwe VUmc Alzheimercentrum geopend. Na jaren hard werken is de droom eindelijk werkelijkheid geworden en dit wordt gevierd met een feestelijk programma.

Tijdens het ochtendgedeelte is Hare Majesteit de Koningin aanwezig voor de officiële opening. Het programma bestaat uit toespraken van een verschillende betrokkenen bij de totstandkoming van het nieuwe VUmc Alzheimercentrum. Na een rondleiding door het nieuwe centrum wordt de ochtend afgesloten met een uitgebreide lunch. (Toegang alleen op uitnodiging)

Youp van 't Hek en Freek de Jonge verzorgen in de middag een spetterend optreden. Sopraan Johannette Zomer is er voor de muzikale noot in het programma. Ook in de middag wordt een aantal toespraken gehouden om toe te lichten wat het nieuwe centrum betekent voor de behandeling van de ziekte Alzheimer. De dag wordt afgesloten met een borrel, waarbij onder het genot van een hapje en een drankje, deze feestelijke gebeurtenis nabesproken kan worden met alle aanwezigen die VUmc Alzheimercentrum een warm hart toedragen.

Zie bijzonderheden voor de mogelijkheid om samen met ons de opening van het nieuwe VUmc Alzheimercentrum te vieren.

Datum : 28 september 2010
Tijd : 09:45 tot 17:00
Locatie : Foyer
Contactpersoon : Nicolle Dellaert
Telefoon : 020-4443165
Bijzonderheden : Het ochtendgedeelte alleen op uitnodiging.

Toegang middagprogramma is op dit moment alleen op uitnodiging. Mocht half september blijken dat er nog voldoende plekken beschikbaar zijn, dan wordt via deze pagina bekend gemaakt hoe u zich kan aanmelden.