Gemeente De Wolden


Persbericht









Zuidwolde, 14 september 2010





Informatieavond voor nieuwe inwoners


Nieuwe inwoners van de gemeente De Wolden zijn dinsdag 28 september vanaf 19.30 uur van harte welkom voor een nadere kennismaking in het gemeentehuis in Zuidwolde. Afgelopen week ontvingen inwoners die zich tussen 1 maart 2009 en 1 augustus 2010 hebben ingeschreven een uitnodiging. Het is een jaarlijkse traditie om een informatieavond te organiseren voor hen die nieuw zijn in De Wolden.

Tijdens deze informatieavond stellen de collegeleden zich voor via een interactieve voorstelronde. Medewerkers van de gemeentelijke afdelingen en van andere instanties informeren de gasten vanuit informatiekraampjes die opgesteld staan in de centrale hal.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en gelegenheid tot bekijken film De Wolden.
19.45 uur: Welkomstwoord burgemeester Peter Snijders.
19.50 uur: Interactieve voorstelronde college van B&W, secretaris-directeur en griffier onder leiding van José Martin (freelance presentator).
20.30 - 22.00 uur: Informatiemarkt met hapje en drankje.

Op de informatiemarkt zijn de volgende instanties en gemeentelijke afdelingen te vinden: de gezamenlijke bibliotheken, Stichting Welzijn De Wolden, Streekradio De Wolden, Drenthe College, een afvaardiging van de belangenverenigingen in De Wolden, vier politieke partijen en de gemeentelijke afdelingen VROM, Openbare Werken en Samenleving.



Gemeente De Wolden