Gemeente Meppel


Bijeenkomst centrum Nijeveen

15-09-2010 -
Op dinsdag 28 september organiseert de gemeente Meppel een inloopbijeenkomst in De Schalle te Nijeveen. Van 15.00 - 17.00 uur en van 19.30 - 21.00 uur kunt u de meest recente ontwikkelingsplannen voor het centrum van Nijeveen bekijken.
De laatste informatie bijeenkomst over het centrumgebied is gehouden in januari 2010. Belangstellenden zijn toen geïnformeerd over de plannen die op hoofdlijnen waren uitgewerkt. Nu ruim een half jaar later zijn de plannen verder uitgewerkt en is er weer een moment dat de gemeente u op de hoogte wil stellen van de huidige stand van zaken.

Informatie over verschillende projecten
Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u gewoon binnenlopen en de gepresenteerde plannen bekijken. Medewerkers van de gemeente kunnen u informeren over de gemeentelijke projecten en de bijbehorende planning. Hierbij kunt u denken aan de Duikerbrug, vervanging riool Wilhelminastraat en eerste uitwerking van het openbaar gebied rond het centrum.
Tijdens deze dag zijn er ook vertegenwoordigers van woningcorporatie Actium aannemer Oosterhuis BV. (uitvoering duikerbrug) en de C1000 aanwezig om uw vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken.

Uitnodiging inloopbijeenkomst
Direct omwonenden van de ontwikkeling in het centrum ontvangen ook een persoonlijke uitnodiging per brief. Natuurlijk zijn alle belangstellenden van harte uitgenodigd om naar deze inloopbijeenkomst te komen.

Informatie
Informatie is ook na te lezen op www.meppel.nl. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u ook terecht bij projectleider Ben Diender via (0522) 850 572 of via e-mail b.diender@meppel.nl . tekening nieuwe inrichting centrum nijeveen