Evangelische Omroep

VADER WORDT VADER IN DE VERANDERING
De Verandering - en het lied van jouw leven, elke dinsdag vanaf 28 september, 18.25 uur, Ned.2

Hoe word je een goede vader? Ronald had geen idee. Hij had ook geen goed voorbeeld: Als kind ging hij tot het uiterste om de aandacht van zijn eigen vader te krijgen. Hij werd zelfs crimineel. Maar Ronald bereikte er niets mee. Dan krijgt hijzelf kinderen en worstelt met zijn vaderschap tot er een grote positieve verandering in zijn leven komt. Presentatrice Mirjam Bouwman praat hier met hem over in De Verandering - en het lied van jouw leven. Nieuw in het programma is dat we door het gesprek heen liedschrijvers aan het werk zien, waaronder Henk Pool. Zij componeren een uniek lied: het lied van zijn leven. De uitzending sluit af met de verrassende uitvoering voor gast, familie en vrienden, in de eerste aflevering verzorgd door Sharon Kips.

De Verandering - en het Lied van Jouw Leven laat portretten van mensen zien die door hun geloof in Jezus Christus een verandering meemaakten. Naast rauwe en ontroerende levensverhalen sluit het programma steevast af met een uniek lied waarin het leven en de verandering van de gast bezongen worden.

Mirjam Bouwman presenteert het programma. Eerder waren in De Verandering Catherine Keyl, Martin Simek en Andries Knevel als presentator te zien.


---
Noot voor redactie,

Evangelische Omroep