Politie Zeeland


---

1722-2010 Verkeersongeval in Middelburg
In de Roozenburglaan in Middelburg vond dinsdagochtend een verkeersongeval plaats.
Een 42-jarige Middelburgse automobilist reed op de Roozenburglaan achterop een ektrische fiets, bestuurd door een 77-jarige Middelburgse vrouw. De vrouw viel en zij is door de ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. Beide voertuigen raakten beschadigd.

1723-2010 Verkeersongeval in Hoek
In de Julianastraat in Hoek raakte dinsdag rond 17.30 uur een 16-jarige bromfietser uit Breskens gewond bij een aanrijding.
De bromfietser reed vanaf de Julianastraat rechtsaf de Hoekseweg op en kwam in botsing met een personenauto, bestuurd door een 28-jarige vrouw uit de gemeente Sluis. De 16-jarige jongen raakte gewond aan zijn been, hij is naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

1724-2010 Automobilist rijdt van het talud, Heinkenszand
Op de A58 in de buurt bij Heinkenszand is maandagavond een nog onbekende automobilist van de weg geraakt en van het talud de sloot ingereden.
Toen de politie, brandweer en ambulancedienst ter plaatse kwamen was de auto verlaten. De sloot werd doorzocht, maar daar werd niemand aangetroffen. De politie is nog op zoek naar de bestuurder. De auto raakte zwaar beschadigd.

1725-2010 Diefstal uit woning, Tholen
Uit een woning aan de Cromvliet in Tholen werden in de nacht van maandag op dinsdag verschillende goederen gestolen.
Er werden twee laptops, een telefoon, een navigatiesysteem, een Ipod en een camera met toebehoren weggenomen. De waarde van de gestolen goederen bedraagt enkele duizenden euro's.