Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

PvdA Rotterdam feliciteert poffertjeskraam Seth met nieuwe locatie PvdA-raadslid Claus Verbrugge: "Ik ben ontzettend blij dat de laatste poffertjeskraam van Rotterdam definitief in het centrum blijft!"

Rotterdam, 28 september 2010 - De laatste poffertjeskraam van Rotterdam blijft in het centrum. Dit zijn de eigenaar van poffertjeskraam Gilbert Seth en gemeente Rotterdam overeengekomen. Het contract voor de nieuwe locatie wordt vandaag getekend. PvdA-raadslid Claus Verbrugge strijdt al sinds 2008 voor het behoud van de laatste poffertjeskraam van Rotterdam.

In 2008 werd duidelijk dat de poffertjeskraam van de Hoogstraat moest verdwijnen. Toen tekende PvdA-raadslid Claus Verbrugge als één van de eerste sympathisanten de petitie voor het behoud van de kraam in het centrum van de stad. Verbrugge: "De poffertjeskraam hoort bij Rotterdam en mag niet zomaar verdwijnen. Er moest een goede oplossing worden gezocht."

Deze oplossing is er nu. De gemeente en de eigenaar van de poffertjeskraam zijn het eens geworden over een nieuwe locatie, die eveneens in het centrum ligt. In januari is de nieuwe locatie klaar om te worden betrokken. Tot dat moment aanbreekt, mag poffertjeskraam Seth op de oude locatie op de Hoogstraat open blijven. De PvdA-fractie heeft bloemen gestuurd naar de eigenaar. Verbrugge: "Ik ben ontzettend blij dat de laatste poffertjeskraam van Rotterdam in het centrum kan blijven!"

Einde bericht




Ingezonden persbericht