Ingezonden persbericht


ADATA opent nieuw Europees hoofdkantoor in Nederland

Officiële Opening - 8 oktober 2010

Eindhoven, Nederland

Taipei, Taiwan - 28 september 2010 - ADATA Technology, marktleider op het gebied van DRAM-modules en NAND Flash opslagproducten (o.a. USB sticks, geheugenkaarten, SDD's en externe harde schijven), kondigt met trots de opening aan van haar nieuwe Europese hoofdkantoor in Eindhoven. Deze opening is een bewuste keuze van het bedrijf om haar wereldwijde positie te versterken en om haar ontwikkeling te versnellen. ADATA hoopt dat deze nieuwe vestiging hen nog dichter bij de Europese klanten zal brengen.

Het relatief jonge bedrijf, dat werd opgericht in 2001 door CEO Simon Chen, heeft een enorm snelle groei gekend. ADATA is opgeklommen tot nummer twee in de wereldranglijst voor opslagmodules, en nummer vier voor NAND Flash drives.

Vertrouwen en geloofwaardigheid zijn de hoekstenen van ADATA's filosofie, die zorgt voor de ontwikkeling van het bedrijf in dit extreem competitieve marktsegment. De innovatieve opslagoplossingen, slimme ontwerpen en competitieve prijzen zijn andere belangrijke factoren die ADATA onderscheiden in Europa.

ADATA wil Europa's belangrijkste speler worden voor zowel DRAM-modules als NAND Flash drives. Om dit doel te bereiken, zijn er nog andere regionale verkoopkantoren opgezet om dit nieuwe Europese hoofdkantoor te ondersteunen. De opening zal plaatsvinden op vrijdag 8 oktober in Eindhoven, waar ADATA's CEO, IU Kim, de regionale managers en belangrijke Europese consumenten elkaar zullen ontmoeten.

IU Kim, President van ADATA Technology, geeft aan: "Wij zijn enorm trots dat we deze stap genomen hebben; het is zeker een mijlpaal in ADATA's ontwikkeling in Europa voor de komende jaren. Deze oprichting bevestigt onze positie als Top 5 verkoper."

Hij besluit: "Ten eerste proberen wij onze aanwezigheid te versterken door meer distributeurs, retailers en e-tailers te bieden die ons merk verkopen. Daarnaast willen we ons ook onderscheiden van onze concurrenten door te leunen op de expertise van de verkoopteams in de verschillende landen zodat we ons aanbod zo goed mogelijk kunnen aanpassen aan de lokale vraag".

Voor meer informatie over ADATA, contacteer onderstaand persbureau.

Over ADATA - www.adata-group.com
ADATA Technology is werelds 2e grootste verkoper van DRAM-modules (iSuppli, mei 2009), 4e grootste verkoper van USB-sticks (Gartner, mei 2009) en een van Taiwan's top 20 multinationals. Het bedrijf biedt een volledig gamma opslagoplossingen met onder meer DRAM-modules, USB-sticks, geheugenkaarten, SDD's en externe harde schrijven. ADATA streeft ernaar om nieuwe en innovatieve technologie te blijven ontwikkelen en levert producten van hoge kwaliteit en ongeziene prestatiecapaciteit voor klanten over heel de wereld. Het bedrijf staat bekend om zijn originele designs en ontving internationale erkenning met de iF Design Award in Duitsland, de reddot Award, de CES Best of Innovations Award, de Japan's Good Design Award, de Best Choice of Computex Award, en de Taiwan Excellence Gold Award.




Ingezonden persbericht