Gemeente Binnenmaas

Informatieavond Mijnsheerenhof op 30 september

Op donderdag 30 september 2010 is er een informatieavond over het woningbouwproject Mijnsheerenhof in Mijnsheerenland. De locatie ligt tussen de Eendrachtslaan, de Molenweg, de Laan van Moerkerken en de Raadhuislaan in Mijnsheerenland. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het cultureel centrum De Vijf Schelpen, Laan van Westmolen 117.

Tijdens de bijeenkomst zijn wethouder H.C.J. van Etten en vertegenwoordigers van de initiatiefnemer Assink Vastgoed Projectontwikkeling aanwezig om een toelichting te geven op het conceptplan en de procedures die nog doorlopen moeten worden. Het conceptplan wordt tijdens de informatieavond gepresenteerd en voorziet in de ontwikkeling van 20 woningen, waarvan 10 woningen worden aangeboden als starterswoningen met koopgarant en 10 woningen als levensloopbestendige woningen.

Als u de informatieavond wilt bijwonen horen wij dit graag uiterlijk 27 september 2010. U kunt dit kenbaar maken bij de projectleider van de gemeente Binnenmaas, bereikbaar via tel. 078 633 45 40 of per e-mail naar marielle.zaanen@binnenmaas.nl.

Voor meer informatie over dit project, kijkt u hier.